mi - Sob 22 Sie, 2009 205 wyszło najlepiej! Z kadru wyszło znaczy...Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 Jak zrobie zawieszenie w polowozie to będę się musiał z wami wybrać , kiedy planujecie kolejny track day w wyrazowie ?Jakarti - Czw 27 Sie, 2009 nobody nows.
pewnie za rok
musisz niestety sie uzbroic w cierpliwosc bo po ostatnich doswiadczeniach pierwszenstwo w takich imprezach maja klubowicze i przyjaciele HH.orgAnonymous - Czw 27 Sie, 2009 Tzn jakich doświadczeniach, ludzie mówili że będą a nie przyjezdzali czy jak ?mi - Czw 27 Sie, 2009 gorzej - przyjeżdżali hondami Anonymous - Czw 27 Sie, 2009
Cytat:
A kto to jest ten mi ?
Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 nie kumam za bardzo ocb Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 Mi naraził się hondziarskiej katowickiej mafii Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 Za krótko jestem z wami żeby rozumieć wasze żarty , jakarti czyli rozumiem że w pierwszej kolejności się wpisują czętni w hh.org w drugiej pewnie z sr.pl (jako przyjaciele hh.;org) i w trzeciej jak są wolne miejsca to inni chętnie z forum ?martin.h - Czw 27 Sie, 2009
fello1 napisał/a:
jakarti czyli rozumiem że w pierwszej kolejności się wpisują czętni w hh.org w drugiej pewnie z sr.pl (jako przyjaciele hh.;org) i w trzeciej jak są wolne miejsca to inni chętnie z forum ?
Najpierw niebiescy, później zieloni, później cała reszta.Barejka - Czw 27 Sie, 2009 fello1, musisz duzo sie udzielac, poznawac tradycje forum i byc moze Ty tez kiedys zzieleniejesz Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 A po jakim czasie/ilości postów nick zmienia kolor ?
Co do udzielania to ja wole właśnie poczytać ewent zadać jakieś pytanie żeby nie wyjść z na głupka z idiotyczną odpowiedzią martin.h - Czw 27 Sie, 2009
fello1 napisał/a:
A po jakim czasie/ilości postów nick zmienia kolor ?
To zależy, czasem trwa to kilka lat M - Czw 27 Sie, 2009 u niektórych np u Stacha po 1800h na forum Barejka - Czw 27 Sie, 2009 martin.h, nie przesadzaj, ale napewno setki albo tysiace postow napisanych z sensem