To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

leon - Czw 14 Kwi, 2011

M napisał/a:
Milcz

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Bart - Czw 14 Kwi, 2011

co w tym śmiesznego?
M - Czw 14 Kwi, 2011

mnie także to nie śmieszy, wstępnie rezerwuję
zefir - Pią 15 Kwi, 2011

karwa w poniedzialek mam punkcje zatok szczekowych i zaczynam byc troche obsrany, jak dowiedzialem sie dzis od lekarza ze nie zawsze stosuje sie znieczulenie o_O o_O

ma ktos jakies doswiadczenie w tej dziedzinie? :faja:

Bonczek - Pią 15 Kwi, 2011

Pierwsza boli później się przyzwyczajasz (mówię na podstawie kolana) ;) ciekawe czy dużej strzykawki użyją :faja:
Yarko - Pią 15 Kwi, 2011

kurde jak ja nienawidzę takich akcji, wszystkie zabiegi związane z uszami, oczami, zatokami, gardłem, nosem po prostu są jakąś tragedią :/ generalnie wszystko związane z głową

ale pewnie niektórzy lepiej to znoszą

bizon - Pią 15 Kwi, 2011

http://www.rp.pl/artykul/...na-drogach.html
GeKo - Pią 15 Kwi, 2011

zefir, Na podstawie rodzinnych doświadczeń unikaj punkcji jak się da, lepsze jest płukanie zatok. Po punkcji nie jako się skazujesz na punkcje już zawsze, ale oczywiście lekarzem nie jestem.
Wiem tylko że płukanie jest mniej inwazyjne.

GeKo - Pią 15 Kwi, 2011

bizon napisał/a:
http://www.rp.pl/artykul/642569_Zielony-podatek-na-drogach.html

Ta niech dobiją gospodarkę bardziej, opał będzie się jeszce lepiej sprzedawał.

zefir - Pią 15 Kwi, 2011

GeKo napisał/a:
zefir, Na podstawie rodzinnych doświadczeń unikaj punkcji jak się da, lepsze jest płukanie zatok. Po punkcji nie jako się skazujesz na punkcje już zawsze, ale oczywiście lekarzem nie jestem.
Wiem tylko że płukanie jest mniej inwazyjne.

wlasnie pucze sie lepiej te gorne zatoki, z tymi szczekowymi jest gorzej , no i lewa zatoka jest naprawde mega, mam zacne przeswietlenie :/

zreszta w pon ma sie dokladnie okazac co bedzie modzone, bo ponoc mega dobry laryngolog ma to modzic :D

Yarko - Pią 15 Kwi, 2011

zefir, załatwiłeś się tak jakimś niewyleczonym przeziębieniem czy raczej jakieś uwarunkowanie do tego typu akcji ?
zefir - Pią 15 Kwi, 2011

zasadniczo jakos pod koniec liceum (7/8 lat temu) zaczalem miec chroniczny katar, bez alergii i innych kwestii, pare razy w roku do dzis, niestety bzdurnosc lekarzy (pan uzyje tych kropli i bedzie zajebiscie) i moje olewanie tego (czyli uzywanie sztyftu do nosa, bo pomagalo) spowodowalo ze to wszyskie zaleginy etc zostaly zasuszone i od pol roku zaczelo mi rozrywac glowe od rana i wieczorami, poszedlem do tego ziomka, najpierw leczenie miesiac farmakologicznie nic nie pomoglo i taki final :)
budzik - Sob 16 Kwi, 2011

K@#$a,kilka minut po północy,wracam 126p z urodzin znajomej i co - ujebał mi się przegub elastyczny :/ Auto zostawione i powrót 25km na wioske z jedynym znajomym który był trzeźwy :rotfl:
kubas - Sob 16 Kwi, 2011

budzik napisał/a:
K@#$a,kilka minut po północy,wracam 126p z urodzin znajomej i co - pomylony mi się przegub elastyczny :/ Auto zostawione i powrót 25km na wioske z jedynym znajomym który był trzeźwy :rotfl:

masz malucha i nie wozisz zapasowego przegubu ? Lewarek 20 minut i byłby wymieniony :D

budzik - Sob 16 Kwi, 2011

kubas napisał/a:
masz malucha i nie wozisz zapasowego przegubu ? Lewarek 20 minut i byłby wymieniony

Woże ;D ,ale nie mam 30 czy innego dużego klucza żeby odkręcić dużą nakretke co to mocuje ;)