Qukie - Pią 01 Lut, 2013 siema siema nie generalizuję, po prostu kino polskie jest kiepskie i tylko czasem udaje się zrobić jakąś lepszą produkcję.Anonymous - Pią 01 Lut, 2013 "Drogówka"-dobry,mocny film,warto iść,ale ciągłe epatowanie brutalnościa,seksem i wulgaryzmami zaczyna męczyć,wydaje mi sie ze to po prostu sposób na przyciągnięcie do kina większej ilości widzów.Męczą ujęcia z telefonów,jest ich po prostu za duzo,bez sensu są teksty z dowcipów,a pomysł z odgryzieniem pewnej części ciała ukradziony z książki "świat według garpa"roj - Pią 01 Lut, 2013
rabarbar napisał/a:
bez sensu są teksty z dowcipów,
nie widziałem, więc nei wiem jaki jest kontekst ale
mega dużo polskich filmów opiera się na dowcipach które pół roku temu/rok temu/ trzy lata temu dostawałeś na mejla od znajomych.
szkoda, że dowcipy nie mają praw autorskich bo może by się nie opłacało robić takich filmów z kradzionymi pomysłami. żenada i dno
(job, sztos2 itp.)
swoją drogą uważam, że dobry dowcip to najbardziej niedoceniona własność intelektualna.
choooyowe piosenki mają swoich autorów, mierne obrazy, beznadziejne filmy, badziewne loga, hitowe głupoty na youtube etc.
ale dowcipy nawet tak dobre, które bawią od 20 lat, nawet te, które śmieszą w wielu językach i/lub wielu kulturach.. nie mają przypisanych autorów
moim zdaniem trudniej jest wymyślić jeden naprawdę dobry dowcip niż napisać cały scenariusz do większości polskich nowych komediowych filmówAnonymous - Pią 01 Lut, 2013 Zgadza sie był nawet taki film ktory skladał sie głownie z takich tekstow,zapomnialem jaki tytul mialo to gownoYarko - Pią 01 Lut, 2013
rabarbar napisał/a:
ale ciągłe epatowanie brutalnościa,seksem i wulgaryzmami zaczyna męczyć
+1roj - Pią 01 Lut, 2013
rabarbar napisał/a:
Zgadza sie był nawet taki film ktory skladał sie głownie z takich tekstow,zapomnialem jaki tytul mialo to gowno
job (albo było tego więcej) Anonymous - Pią 01 Lut, 2013 Chyba tak
Chyba zedytowales posta zanim ja wystukalem mojego na telroj - Pią 01 Lut, 2013 wcale go nie edytowałem.. tak wolno czytasz..
a poważnie, jest to największy wstyd jaki w ogóle widziałem w polskim kinie (może powstało coś gorszego ale nie widziałem)
każdy kto maczał w tym palce powinien być wygnany kur.wa z kraju!
to jakby ktoś nagrał całą płytę tnąc bezczelnie po 4 linijki tekstu od innych (i melodię też)PiTT - Pią 01 Lut, 2013
potwierdzam, wybitny film po którym już kolejny raz nie dasz się nabrać
film, który pokazuje, że nie trzeba mieć kasy (pościgi, helikoptery, wybuchające wieżowce) żeby zrobić kozacką sensację. stara szkoła gdzie liczył się pomysł. i mistrz rola K.S. top20 na 100%siema - Pią 01 Lut, 2013 Może byście zaczęli wklejać linki do torrnetów! rasta - Sob 02 Lut, 2013 A co, nie umiesz użyć opcji szukaj na Piracie, he?siema - Sob 02 Lut, 2013
rasta napisał/a:
A co, nie umiesz użyć opcji szukaj na Piracie, he?
Oddawaj sprężyny! M - Sob 02 Lut, 2013 Żeby nie uprawiać piractwa daję od razu magnesik do Usual Suspects