Anonymous - Sob 20 Kwi, 2013 agreedMiniac - Sob 20 Kwi, 2013
rasta napisał/a:
Jutro BP o 8:30
Ktoś ma pożyczyć blachy z papierami na sedana 2000r?
Marka model obojętne siema - Sob 20 Kwi, 2013 Czekamy na relacje i wejścia na żywo.Dariano - Nie 21 Kwi, 2013 Będę jako kibic hothatch.org Kamill - Nie 21 Kwi, 2013 Awarii dzisiaj, jak mało kied, na szczęście nie u mnie (aż dziwne). Ryj spalony jak to po ułężu. Miejsce chyba przedostatnie w klasie. Seryjna wypruta M3 na szerokim slicku zrobiła 8s lepszy czas ode mnie. Odchodziła mi jak chciała.
Padło mi tylko łożysko w górnym mocowaniu amora i mi kierownice przylapywaloDariano - Nie 21 Kwi, 2013 Mi glacę strzaskało ostro STeFan podobno już dojechał do Wawy Nie sądziłem że tylu ludzi bierze udział w tym upalaniu , fur wszelkiej maści, Hondziarzy najwięcej zaraz za nimi dresy w BMKach rasta - Nie 21 Kwi, 2013 Dopiero dotarliśmy, łeb mam kwadratowy i mało co nie otrulismy się od spalin wracajac, bo własciwie odpadła mi turbosprężarka od kolektora już na pierwszym okrążeniu imprezy Barejka - Nie 21 Kwi, 2013 rasta, czyli sruby dupne i to spawanie nie pomoglo? rasta - Nie 21 Kwi, 2013 Nie to trzyma, odpadła flansza od runnerów Barejka - Nie 21 Kwi, 2013 rasta, Anonymous - Nie 21 Kwi, 2013 W mordeczkę... impreza MEGA!
16/32 w generalce
6/12 w klasie
a żeby nie było tak "różowo" to moja historia wyglądała tak:
Lece szybkie kółko (najszybsze dnia dzisiejszego) w drugim z trzech przejazdów. Zapala się kontrolka od ładowania więc myślę sobie "A takiego *****, nie zjade!" i napieram dalej z Remem "JHM" na prawym który co chwile krzyczy "Szybciej no szybciej" albo "dajesz dajesz, tu nie hamujemy" Po przejeździe lini mety jednak postanawiam zjechać bo z tyłu rozlega się nietypowy szum i chrobotanie. Zatrzymuje się kulturalnie na swoim miejscu w depo, gaszę silnik i szybki look na silnik. Słowa Rema "Czegoś tu chyba brakuje" nie zwiastują sukcesu więc kładę się pod autem a tam moim oczom ukazuje się odpadające dokładnie w tej sekundzie na asfalt koło pasowe rozrządu służące zarazem za napęd akumulatora... błachostka, nieprawdaż? . Pytam więc grzecznie czy to o to mu chodziło i w jego oczach widzę coś między szokiem a... niedowierzaniem. Zaglądamy dalej w silnik a tam pasek rozrządu próbuje sobie wyjść przez osłonę bardzo ją przecierając gdzie się da. Okazało się, że trzymał się może na 2mm i już prawie prawie spadł. Kilka kilometrów więcej czy też pare zakrętów/redukcji i rozległoby się gromkie KABOOM na szczęście ekipa mechaników WST ogarnęła temat i na kołach wróciłem do domu, grzecznie, bez napinania.
Thx wszystkim za miłe spotkanie i dobry dzień. Jak Rasta wywietrzy spaliny z mózgu to może coś o RealRace napisać bo ponoć było epicko rasta - Nie 21 Kwi, 2013 Real był przehuy, onbardy muszą się tylko zuplowadować Anonymous - Nie 21 Kwi, 2013
Zdjęcie na Kamilowego racingowego FB https://www.facebook.com/Race4FunPLKamill - Nie 21 Kwi, 2013 AleX, sa gdzieś online ?
Juz mam, oczywiście się jebnęli w podliczaniu i powinienem mieć miejsce 17, zamiast 21
I tak sobie licze, ze zabrakło mi 0.4s do pudła w klasie trojanst - Nie 21 Kwi, 2013