To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

Anonymous - Sob 20 Kwi, 2013

agreed
Miniac - Sob 20 Kwi, 2013

rasta napisał/a:
Jutro BP o 8:30

Ktoś ma pożyczyć blachy z papierami na sedana 2000r? :>

Marka model obojętne :lol2:

siema - Sob 20 Kwi, 2013

Czekamy na relacje i wejścia na żywo.
Dariano - Nie 21 Kwi, 2013

Będę jako kibic hothatch.org :)
Kamill - Nie 21 Kwi, 2013

Awarii dzisiaj, jak mało kied, na szczęście nie u mnie (aż dziwne). Ryj spalony jak to po ułężu. Miejsce chyba przedostatnie w klasie. Seryjna wypruta M3 na szerokim slicku zrobiła 8s lepszy czas ode mnie. Odchodziła mi jak chciała.
Padło mi tylko łożysko w górnym mocowaniu amora i mi kierownice przylapywalo

Dariano - Nie 21 Kwi, 2013

Mi glacę strzaskało ostro :) STeFan podobno już dojechał do Wawy :) Nie sądziłem że tylu ludzi bierze udział w tym upalaniu , fur wszelkiej maści, Hondziarzy najwięcej zaraz za nimi dresy w BMKach :D
rasta - Nie 21 Kwi, 2013

Dopiero dotarliśmy, łeb mam kwadratowy i mało co nie otrulismy się od spalin wracajac, bo własciwie odpadła mi turbosprężarka od kolektora już na pierwszym okrążeniu imprezy :/
Barejka - Nie 21 Kwi, 2013

rasta, czyli sruby dupne i to spawanie nie pomoglo? o_O
rasta - Nie 21 Kwi, 2013

Nie to trzyma, odpadła flansza od runnerów :lol2:
Barejka - Nie 21 Kwi, 2013

rasta, ;D ;D ;D
Anonymous - Nie 21 Kwi, 2013

W mordeczkę... impreza MEGA!

16/32 w generalce
6/12 w klasie

a żeby nie było tak "różowo" to moja historia wyglądała tak:
Lece szybkie kółko (najszybsze dnia dzisiejszego) w drugim z trzech przejazdów. Zapala się kontrolka od ładowania więc myślę sobie "A takiego *****, nie zjade!" i napieram dalej z Remem "JHM" na prawym który co chwile krzyczy "Szybciej no szybciej" albo "dajesz dajesz, tu nie hamujemy" :lol2: Po przejeździe lini mety jednak postanawiam zjechać bo z tyłu rozlega się nietypowy szum i chrobotanie. Zatrzymuje się kulturalnie na swoim miejscu w depo, gaszę silnik i szybki look na silnik. Słowa Rema "Czegoś tu chyba brakuje" nie zwiastują sukcesu ;) więc kładę się pod autem a tam moim oczom ukazuje się odpadające dokładnie w tej sekundzie na asfalt koło pasowe rozrządu służące zarazem za napęd akumulatora... błachostka, nieprawdaż? :crazy: . Pytam więc grzecznie czy to o to mu chodziło i w jego oczach widzę coś między szokiem a... niedowierzaniem. Zaglądamy dalej w silnik a tam pasek rozrządu próbuje sobie wyjść przez osłonę bardzo ją przecierając gdzie się da. Okazało się, że trzymał się może na 2mm i już prawie prawie spadł. Kilka kilometrów więcej czy też pare zakrętów/redukcji i rozległoby się gromkie KABOOM :D na szczęście ekipa mechaników WST ogarnęła temat i na kołach wróciłem do domu, grzecznie, bez napinania.

Thx wszystkim za miłe spotkanie i dobry dzień. Jak Rasta wywietrzy spaliny z mózgu to może coś o RealRace napisać bo ponoć było epicko ;)

rasta - Nie 21 Kwi, 2013

Real był przehuy, onbardy muszą się tylko zuplowadować :D
Anonymous - Nie 21 Kwi, 2013

Zdjęcie na Kamilowego racingowego FB https://www.facebook.com/Race4FunPL

Kamill - Nie 21 Kwi, 2013

AleX, sa gdzieś online ?
Juz mam, oczywiście się jebnęli w podliczaniu i powinienem mieć miejsce 17, zamiast 21
I tak sobie licze, ze zabrakło mi 0.4s do pudła w klasie :wall:

trojanst - Nie 21 Kwi, 2013

:wall: :wall: :wall: