WuRC - Wto 14 Sie, 2012 Ja miałem z tego co pamiętam 120-130.was79 - Wto 14 Sie, 2012 a to całkiem całkiem Janusz - Wto 14 Sie, 2012 ja chyba podobnie bo 3 mocno dokręcałem M - Wto 14 Sie, 2012 Licznik predkosci jest dla pedalow Drone - Wto 14 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
eee nie przypominam sobie żeby ktoś od nas robił fotki, na pewno Geko jeszcze ma kilka fotek bo stał z wieeelkim obiektywem
Ja byłem z dużym obiektywem.
Niestety mam tylko zdjęcia swojego Puntolota i ze dwa zdjęcia jakiś zardzewiałych Hond
Więcej mi się robić nie chciało Drone - Wto 14 Sie, 2012
was79 napisał/a:
a jakie prędkości osiągaliscie, bo poza obrotomierz nie spojrzałem, a wydaje mi się że na prostej przed winklem z drzewkiem było dość szybko
Mi się kończyła dwójka na szykanie na prostej po przeciwległej stronie niż boksy, czyli maks 90km/h. Na prostej przy boksach na dużo przed jej końcem musiałem wrzucać III. Myślę że było ze 110km/h maks.leszq - Wto 14 Sie, 2012 +/- 130km/h, ale bardzo wcześnie tam hamowałem po tym jak WuRC przede mną postanowił znaleźć nowy sposób na zdejmowanie opony z felgi .Chloru - Śro 15 Sie, 2012
WuRC napisał/a:
a miałem z tego co pamiętam 120-130.
Clio tyle nie jeździ
Generalnie parę razy jechało się 3 biegiem: łuk przy DK, prosta z szykanami i zjazd z prostej koło drzewa na karting.Bonczek - Śro 15 Sie, 2012 Ktoś pytał
Niebieska do południa.
Czerwona po południu.
Wspólny odcinek zaznaczony na zielono.
Nie ma już nikt więcej zdjęć? Kenet - Śro 15 Sie, 2012 Taką samą trasą jeździliśmy rok temu z ziomkami, tylko na prostej była szykana żeby nikt w drzewo nie pomylony.
Bonku ogarnij jeszcze jakieś Kielce w tym roku Bonczek - Śro 15 Sie, 2012 Ja już nie jestem w stanie w tym roku Drone - Śro 15 Sie, 2012
Bonczek napisał/a:
Nie ma już nikt więcej zdjęć?
To co mam. Głównie Punto
Bonczek - Śro 15 Sie, 2012
Kurde myślałem, że cyknie ktoś Hondzinę jak w depo stała Qukie - Śro 15 Sie, 2012 ja mam kilka fotek, ale ogarnę dopiero jak wrócę do warszawy do mojego kompa WuRC - Śro 15 Sie, 2012