karoluPL - Wto 29 Lip, 2014 was79, właśnie rok temu praktycznie byłem zmuszony na jazde autem na wakacje, bo musiałem połączyć wyjazd wakacyjny, z weekendem i weselem w pradze stąd pomysł chorwacji.
W tym roku wolałbym gdzieś polecieć, ale z racji tego, ze teraz jest szczyt sezonu, wycieczki zaczynają sie średnio od 4tyś za 14 dni/osoba. a nie chciałbym na wakacje poświęcić więcej niż 3k od głowy, ani leciec do krajów arabskich, bo jakoś średnio mi pasują. Jak nie znajdę żadnego lasta, to znowu tankuje auto i lece do makarskiej, albo w okolice was79 - Wto 29 Lip, 2014 Ostatnich minetek będzie coraz mniej. Babka w biurze mówiła, że największe biura się dogadały, żeby nie psuć rynku i wolą poświęcić kilka miejsc, żeby nie obniżać cen. Teraz najbardziej promowane mają być wczesne zakupy - listopad, grudzień.karoluPL - Wto 29 Lip, 2014 no to pewnie wykorzystam mój awaryjny plan i pewnie pojadę autem na do tej Chorwacji Bonczek - Śro 30 Lip, 2014
was79 napisał/a:
Ostatnich minetek będzie coraz mniej. Babka w biurze mówiła, że największe biura się dogadały, żeby nie psuć rynku i wolą poświęcić kilka miejsc, żeby nie obniżać cen. Teraz najbardziej promowane mają być wczesne zakupy - listopad, grudzień.
Poszli po rozum do głowy i odkryli sposób stabilizacji biznesu Chloru - Śro 30 Lip, 2014 Zmowa cenowa! Spiseg!Toldi - Pią 01 Sie, 2014 Byłem w HR od 15 czerwca na 2 tyg. I powiem Wam , że w stosunku do tego co było 3 lata temu ( byłem koło Zadaru ) to zdrożało średnio o 20 - 30%.
Podejzewam ze Chorwacja nie będzie już tak atrakcyjna jak kiedyś - przynajmniej jeśli chodzi o kwestie $$$.ŁukaszS3 - Czw 21 Sie, 2014 Pozdro z Cro panocki, jak dojde do lepszego neta to powklejam foty z łodzi PiTT - Czw 21 Sie, 2014 bylem w lodzi, nic specjalnego tam nie ma poza piotrkowska
a gdzie jesteś? ja od niedzieli będę koło Zadaru roj - Czw 21 Sie, 2014 Chloru - Czw 21 Sie, 2014
ŁukaszS3 napisał/a:
Pozdro z Cro panocki, jak dojde do lepszego neta to powklejam foty z łodzi
Ja wklejam film z Łodzi
ŁukaszS3 - Pią 22 Sie, 2014 Niemy wpadaj koniecznie, jesteśmy standardowo na wyspie murter jakieś 60km od zadaruPiTT - Pią 22 Sie, 2014 bylem 2 razy na Murter... w zasadzie w samej miejscowosci Murter, bardzo fajna okolica
korzystalem ze skalek przy campingu po lewej stronie - z gory idealnie go widac
jednak poludnie prezentuje sie zdecydowanie lepiej i jak ktos nie byl np w okolicy Orebica albo Korczuli to koniecznie musi tam sie wybracŁukaszS3 - Pon 25 Sie, 2014 Ja właśnie byłem w Orebicu bodajże 6 lat temu i były to moje najgorsze wakacje na Cro. Totalnie mi nie siadło... Okolice murteru to chyba najciekawsza część wybrzeza jesli chodzi o wyspy w Cro, a jako ze jestem tu z łódka to głównie o to chodzi