To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

PiTT - Wto 26 Mar, 2013

dzik napisał/a:

To jakby dizajnerska skoda była droższa od audi. Można się upierać że nadal ma to sens.
Tylko z tą różnicą że skoda nie jest bardziej awaryjna.

no przecież możesz kupić Superba 3.6 4x4 za ponad 160k :)
chodzi mi bardziej o podejście niektórych właściecieli tej marki, który na siłę próbują udowodnić że ich skoda jest taka sama jak audi i tylko idioci przepłacają za markę
jak to już ktoś kiedyś napisał... "jak zaczynasz pytać się o cenę to oznacza że cię na to nie stać" :]
nie mam nic do skody, ale w życiu bym się nie ośmieszał próbując komuś wmówić że taka skoda to praktycznie to samo co audi

pP - Wto 26 Mar, 2013

nie zrozumiem czemu ma służyć udowadnianie wyższości appla w stosunku do peceta
jak ktoś ma ochotę na appla to kupuje appla, o czym tu dyskutować

;D

M - Wto 26 Mar, 2013

- mac to sraka
- spierdalaj biedaku!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

dzik - Wto 26 Mar, 2013

PiTT napisał/a:
później zmienili producenta ekranów
niestety serwis średnio się przejmuje tym problemem

Poczytaj link który wkleiłem wyżej.
Nie zmienili producenta, jaki lcd się trafi to loteria, samsung robi te lepsze, ale jak wiadomo chcą zrezygnować z ich usług :]

PiTT - Wto 26 Mar, 2013

M napisał/a:
- mac to sraka
- spierdalaj biedaku!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

czyżbyś był w iStorze?
:rotfl:

Bonczek - Pią 29 Mar, 2013

Wy dalej to samo, nuda :faja:
M - Sob 30 Mar, 2013

:faja:
M - Śro 22 Maj, 2013

Potrzebuje dobry darmowy odtwarzacz filmów na japkowy telefon - taki który ogarnie napisy :)
PiTT - Śro 22 Maj, 2013

podam Ci kilka, koszt pełnej wersji pewnie ok. 0.89euro, ale można też lajtówki ściągnąć
AVPlayer - bardzo fajny
PowerPlayer - polecam
Oplayer - mam wrażenie że nie ma pełnej płynności w filmach, ale za to ma funkcjonalność odtwarzania mp3 które wrzucasz przez wifi

M - Śro 22 Maj, 2013

Dziękować
PiTT - Śro 22 Maj, 2013

;)
testowałem avplayer i powerplayer na ipadzie 1 i ajfonach, wszędzie bardzo dobrze śmigało
ogólnie polecam Air Video Server jako program do streamowania wideo prosto na ajfona albo ajpada, to jest super rozwiązanie bo nie trzeba zawalać pamięci urządzenia, działa mega płynnie i wszystko śmiga aż miło

bardzo podobnie działa Emit, ale bardziej przypadł mi do gustu pierwszy
ja sobie i tak przepuszczam z ajfona na apple tv i totalnie zapomniałem o kablu hdmi podpinanym między kompem a tv :)

karoluPL - Czw 23 Maj, 2013

bogacze, poradźcie mi, potrzebuje jakis prosty program na maca do skrócenia video z gopro. Any ideas ?
zefir - Czw 23 Maj, 2013

iMovie tego nie ogarnie?
M - Śro 29 Maj, 2013

Pytanie do Dzika - jestem zdecydowany kupić używkę 13" w budżecie core 2 duo,
i teraz mam takie pytanie co będzie mniej awaryjne - macbook air czy pro? Bo są w takich samych pieniążkach używki. Z tego co patrze to macbook air ze względu na swoją delikatną budowę jest podatniejszy na różne uszkodzenia - ale to moja obserwacja "z internetu".

PiTT - Śro 29 Maj, 2013

M napisał/a:
Pytanie do Dzika - jestem zdecydowany kupić używkę 13" w budżecie core 2 duo,
i teraz mam takie pytanie co będzie mniej awaryjne - macbook air czy pro? Bo są w takich samych pieniążkach używki. Z tego co patrze to macbook air ze względu na swoją delikatną budowę jest podatniejszy na różne uszkodzenia - ale to moja obserwacja "z internetu".

podeślij linki :)