ja nawet sie boje pomyśleć co by się dzialo ...
bym nim wjechał na małą sale "rap kanciape"
wyskoczyłbyś przez przednią szybę i zatańczył Golimar...
Golimar KonradMK - Wto 15 Gru, 2009 k-mart - Wto 15 Gru, 2009 po pierwsze, to niech oni zwieksza mase!Vlodarsky - Śro 16 Gru, 2009 tymi palcami to by pudzianowi z jąder zrobił kogel mogelBad-i - Śro 16 Gru, 2009 k-mart na swoim ptaku stoi 2 godzinyVlodarsky - Śro 16 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
k-mart na swoim ptaku stoi 2 godziny
na jakim ptaku ? on ma pękniętego jeża, bułkę, sierściucha, bobra, przedziałek, rowek, grotę rozkoszy k-mart - Śro 16 Gru, 2009 powiedzial vlodarsky, budzac sie z kijem basebollowym w dupie
Vlodarsky - Śro 16 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
powiedzial vlodarsky, budzac sie z kijem basebollowym w dupie
k-mart - Czw 17 Gru, 2009 GeKo - Czw 17 Gru, 2009 Właśnie wróciłem z upalania po śniegu. 2h napinki po białym cudzym autem cos pięknego .
Pierwsza miejscówa w Łagiszy, tam gdzie ma być asflatownia, niestety zabetonowany wjazd nie da się wjechać. To pojechałem na łuki koło mrożonek, ale po 10 min wylazły jakieś ziomki z latarkami i było pewne że psiarnia się zjawi. Uderzyliśmy więc do Katowic koło spodka na duzy szutrowy plac, muldy pokonywane w slajdzie fajna sprawa. Jak już byliśmy troche objeżdżeni to powrót dwupasem slajdami do domu.
Chyba sobie założę wyłącznik bezpiecznika ABSu w moim clio tak żeby chociaż na śniegu można sie było bawić.