pamietaj
Barejka - Sob 19 Gru, 2009 Vlodarsky, Bart - Sob 19 Gru, 2009 k-mart - Sob 19 Gru, 2009 o kurwa, mistrz fydi - Sob 19 Gru, 2009 o jaybie! mistrz kant!Anonymous - Sob 19 Gru, 2009 na lowider.pl jest temat o nim uzytkownik nazywa sie weiss i zawodowo zakłada airk-mart - Sob 19 Gru, 2009 hahaha
zajebiste SB, piszemy, co aktualnie wyswietla sie w klubie
"szwaby oddajcie pomorze"
M - Sob 19 Gru, 2009 zaj.ebiste kej michool_vt - Sob 19 Gru, 2009 haahahaahaa
widzialem twoj wpis k-mart - Sob 19 Gru, 2009 hehehe, jak i ja Twoj
namawiam Marasa by wybrac sie tam w styczniu, dam znaka jak bedziemy Anonymous - Sob 19 Gru, 2009 czy to jest plata? M - Sob 19 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
widze ze juz testujecie
"szwaby oddajcie pomorze"
PiTT - Nie 20 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:
kiedyś myślałem nawet o Audi, ale teraz jakbym miał kupować to zdecydowanie BMW no ew.
Tak, polecam Bmw . Brat ma E60, jezdzi po serwisach, po mu sie auto nie odgrzewa i osly nie potrafia znalezc co to. To juz wole serwis VW, o Strickowej marce nie wpsominajac.
hmm... no w sumie ja nigdy z bmw nie byłem w aso, zawsze tylko polecane serwisy i nigdy raczej się nie zawiodłem
może e39 była jeszcze tą generacją która się nie psuła
nie wiem, e60 wygląda ciekawie i mi się podoba, nie weryfikowałem jeszcze kwestii awaryjności, może mam mylne wrażenie, ale jakoś sama marka budzi we mnie zaufanie i poczucie naprawdę dopracowanego sprzętu k-mart - Nie 20 Gru, 2009 e39 byla jeszcze tym modelem, w ktorej prawie wszystko mozna bylo zrobic samemu.