4.4 handlarzowi brało powyżej 15,ale też butował,to fakt.
Tak, ale chodzi o to ze kupujesz takie e39 4.4i za 15000pln jezdzisz az silnik padnie co i tak nigdy sie nie stanie, a podroz w trasie (szczegolnie po PL) jest wielka satysfakcja, jako ze zawias wzorcowo daje sobie rade z dziurami a silnik ma spory zapas mocy.Marek23 - Nie 20 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
4.4 handlarzowi brało powyżej 15,ale też butował,to fakt.
Tak, ale chodzi o to ze kupujesz takie e39 4.4i za 15000pln jezdzisz az silnik padnie co i tak nigdy sie nie stanie, a podroz w trasie (szczegolnie po PL) jest wielka satysfakcja, jako ze zawias wzorcowo daje sobie rade z dziurami a silnik ma spory zapas mocy.
Za 15 000? Myslę, że cos sensownego w kombi to tak od 20 000zł. W sumie jest to rzeczywiście jakis pomysł, szczególnie w gazie.
PiTT napisał/a:
ooo majk jeszcze w saxo a za nim jego obecna fura
Stare dobre czasy...k-mart - Nie 20 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Za 15 000? Myslę, że cos sensownego w kombi to tak od 20 000zł. W sumie jest to rzeczywiście jakis pomysł, szczególnie w gazie.
Ziom, ja mam w lbn kasiastego ziomka (starszy gosc -60), ktory w gazie ma cayenne, rs4 oraz nowe x5, jedynie evo9 lata na benie. Wspominalem mu o moim ziomku ktory (jesli da mu sie karnac jedno mega lajtowe kolko), zweryfikuje jego przemyslenia ekonomiczne wzgledem "performacyjnych". A jestem pewien ze po moich rekolekcjach bedzie chetny na taka przygode k-mart - Nie 20 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
moje 530i kupilem za 5500chf i za tyle sprzedam, oczywiscie z zepsuta skrzynia.
Impreze za 2000chf, ale to byl stary samochod. Sprzedalem sporo drozej po naprawie w pieknym, nie idealnym stanieMarek23 - Nie 20 Gru, 2009 Zjadłem słodkie
k-mart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Ziom, ja mam w lbn kasiastego ziomka (starszy gosc -60), ktory w gazie ma cayenne, rs4 oraz nowe x5, jedynie evo9 lata na benie. Wspominalem mu o moim ziomku ktory (jesli da mu sie karnac jedno mega lajtowe kolko), zweryfikuje jego przemyslenia ekonomiczne wzgledem "performacyjnych". A jestem pewien ze po moich rekolekcjach bedzie chetny na taka przygode
Niezły pasjonat... Ale bym dopier.dolił tym rs4 albo evo Przypomina mi się Poznań
i evo pozyczone na 10 min,oddałem po 2 godz bez klocków. Kurna, właścicieł tak nadziany, że nawet go to nie ruszyło. Chciałem jakos partycypowac w kosztach, bo było mi głupio,ale nic nie chciał. To się nazywa mecenas
widzę, że ksiądz bartłomiej również obecny. ZapraszamyBart - Nie 20 Gru, 2009 jestem tuuu!Bart - Nie 20 Gru, 2009 mudlmy siem!k-mart - Nie 20 Gru, 2009 To jest starszy gosc (w sumie dobry "ziom") ktory jest mega zajarany upalaniem, on jadac x'em czy cayenne tnie zakrety poboczem po wertepach. Mlodzi sie z niego smieja, ale jakies tam pojecie o upalaniu ma.
Odkad przewiozlem go willim, meczy mnie bym sprzedal mu R5 AT, bedzie startowal w rajdach oldtimerow i wyjmowal generalki Barejka - Nie 20 Gru, 2009 bart, modlmy modlmy sie hosanna hosanna, kyrie elejson Marek23 - Nie 20 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
To jest starszy gosc (w sumie dobry "ziom") ktory jest mega zajarany upalaniem, on jadac x'em czy cayenne tnie zakrety poboczem po wertepach. Mlodzi sie z niego smieja, ale jakies tam pojecie o upalaniu ma.
Odkad przewiozlem go willim, meczy mnie bym sprzedal mu R5 AT, bedzie startowal w rajdach oldtimerow i wyjmowal generalki
Mlodzi sie moga smiac, ale to on ma auta,nie oni... To jak wpadniesz do PL to chyba wpadne do Lbn
Po przeczytaniu tego bloga ktory znalazl się na wykopie i ma nie małą liczbę odsłon, naszły mnie wątpliwości.
Z jednej strony wiem ze poziom obsługi klienta w usa jest po prostu niesamowity, sam tego wiele razy doświadczyłem na miejscu. Także zamawiałem wiele razy z amazona książki i majty mi spadały jak po 24h książki były u mnie w domu. Z pewnością ten sklep ma jakość obsługi klienta którego w naszym nadwiślańskim kraju nie doświadczymy. Byłbym w stanie uwierzyć w ten blog.
Jednak "on the other hand" święta tuż tuż, amazon to korporacja a nie fundacja charytatywna gdzie pracują mili serdeczni ludzie z sercem na dłoni. Mam wrażenie i tu proszę wypowiedz kogos kto ogarnia PR i reklamę, ze to po prostu sponsorowany wpis na blogu - choć naprawde jestem w stanie uwierzyć ze amazon jest stać na taki gest.
What ya think?Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Zamówił za 450usd, byc moze. W sumie eM,zazdroszcze Ci takich problemów M - Nie 20 Gru, 2009 Mam problemy jak każdy inny, od swiatopogladowych po egzystencjonalne.
Jednak pewne rzeczy po prostu sprawiają ze sie nad nimi zastanawiam dłużej niż zwykle, czasem są to kwestie zupełnie abstrakcyjne.Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Trochę byłem ironiczny... Ja się problemów egzystencjalnych wystrzegam. Takie zastanawianie nic dobrego nie przyniesie, poza tym za uważam, że poza wyjątkami człowiek za "mały" jest na takie rozmyślania.
Ja na przykład wieczorami zastanawiam się co zjem na śniadanie, jaki to bedzie miało wpływ na moją kondycję psycho-fizyczną... Ty się wieczorami byc moze zastanawiasz, jakiz sens Twego istnienia. A na końcu i tak Ci tyłek zleje moim pugiem, bo clio to by była masakra. I taki bedzie sens twego istnienia. Byc za francą.Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Oczywiscie powyzszy post drogi eMie nie traktuj do konca na serio. Zabijam czas u Wujka Sama, bo jutro liniami Rokity do domu i wole spac w messerschmidtcie...