M - Nie 20 Gru, 2009 Ktora tam u was godzina? chyba zaraz pierwsza bedzie aj?Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Dochodzi 2, ja koło Denver. Moze pójdę na stację po Beef Jerky
Dobrze, że to mój ostatni dzień, bo jakieś typy od dwóch dni drą mi jape w nocy pod oknem. A tu prawem ulicy nic nie zrobisz...
Ziom w Squaw Valley(ośrodku zimowym) pociagnął z barka typowi, który go zakapował, że jego lift pass nie działał w ten dzień , w weekend. Za to szturchnięcie nie może sie pojawic w Squaw do końa życia, nawet podjechac autem na parking. Masakra... Bez odwołania.M - Nie 20 Gru, 2009 prawo...
oni są poj.ebani w tych sprawach, dlatego mi sie tam nie podobało.Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Są... Ale to pewno szok,dla nas polaków. Podejrzewam, że już niemiec tego tak bardzo nie zauważa. Ja zawsze kiedy zrobię coś nieszkodliwego,aczkolwiek zakazanego, typu, wyjade poza trase narciarską, za szybko jadę na desce,itd i zostaje zatrzymany, pytam czy to "national security problem?" Ale się wkurzają wtedy
I jeszcze te ich jedzenie
Ale ma ten kraj tez plusy... Sprzedawca z Safewaya obok jeździ evo9, dłubanym.Bart - Nie 20 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Sprzedawca z Safewaya obok jeździ evo9, dłubanym.
było lajtowe kółko? Marek23 - Nie 20 Gru, 2009 Od historii z Outbackiem na trasie skuterów śnieznych już nie wsiadam tu za kółko...M - Nie 20 Gru, 2009 Zgadza się Marku, samochód w usa to jak u nas konsola do gier. Nie jest żadnym wyznacznikiem niczego. No moze bardziej jak telewizor.PiTT - Nie 20 Gru, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
http://moto.onet.pl/1590544,1,to-juz-koniec-saaba,artykul.html?node=2
nie śledziłem rynku, ale tego się nie spodziewałem...
a jednak nie http://biznes.onet.pl/hol...30,1,news-detalvojt3k - Nie 20 Gru, 2009 jaka tam temperatura u Was?
Krakau pokazał właśnie -17.5 u mnie...106 - Nie 20 Gru, 2009 .... moze to i dobrze ze nie mam termometru Barejka - Nie 20 Gru, 2009 wczoraj -21 dzisiaj tylko -15 Misiek_lbn - Nie 20 Gru, 2009 kresy mają pomiędzy -18 od strony księżyca i -19 od strony drugiej michool_vt - Nie 20 Gru, 2009 -20,3 st C
zamarzl mi plyn w spryskiwaczach...
a wydawalo mi sie ze letni caly spuscilem...KonradMK - Nie 20 Gru, 2009 a mi kloc w dupie stojąc na przystanku. jak usiadłem w końcu w autobusie to aż trzasnął z hukiemkubas - Nie 20 Gru, 2009
michool_vt napisał/a:
-20,3 st C
zamarzl mi plyn w spryskiwaczach...
a wydawalo mi sie ze letni caly spuscilem...