Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010 wy miejscowi a nasi świat zwiedzają http://wiadomosci.gazeta....20,4316766.htmlfydi - Sob 02 Sty, 2010 Anonymous - Sob 02 Sty, 2010 Ej Ty Koleś , masz Jakiś Problem ?Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010
grifin010 napisał/a:
Ej Ty Koleś , masz Jakiś Problem ?
mów jaśniej trochę
fydi, fydi - Sob 02 Sty, 2010 Vlodarsky, mistrz kubas - Sob 02 Sty, 2010
Cytat:
Zawisza - Elana
michool_vt - Sob 02 Sty, 2010 je.bac wisle i policje!!! CRACOVIA!!!!!Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010
hahahahaJaco - Sob 02 Sty, 2010 Jebać piłkę nożną RAJDY RULEZ Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010 nO TO RAZ
i dwa
i w bonusie pozdrowienia od mojego psa
KarQ - Sob 02 Sty, 2010 Filigranowa brunetka Jacek - Sob 02 Sty, 2010 Vlodarsky, ARKA GDYNIA to nasi BARACIA z połnocy więc watch your stepkubas - Sob 02 Sty, 2010 ARKA GDYNIA KURWA ŚWINIA
Fajny piesek hehe chyba by się polubiły z moim misiopsem Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010 jacek czajka, piłka nożna w ogóle mnie nie interesuje wrzucam to tak do pośmiania jakieś zabijanie się za kluby - obrzucanie błotem innych itd.. co to w ogóle jest ? karmi was (kibice) ten klub ? robi dla was coś ? piłkarze s.r.ają na to czy wygrają czy nie bo mają w dupie treningi itd jeśli już zarabiają jakieś pieniądze. A wielkie grupy ludzi robi jakieś kluby, bojówki i inne rzeczy. To tak jak ja bym pobił Marka bo kocha S3, eMa bo ma honde, MorToNa bo ma glebe, a PiTTa bo ma Golfa.
Nigdy tego nie rozumiałem - tego całego kibolowania.
I pewnie chodził bym na mecze bo lubię sport ale przez właśnie to co widzę w mediach o kibicach i pseudo kibicach to dla mnie dno i wolę w TV obejrzeć "luz marie" albo "kevin sam w domu"Vlodarsky - Sob 02 Sty, 2010
kubas napisał/a:
Fajny piesek hehe chyba by się polubiły z moim misiopsem
mój rambo lubi dobrze zbudowane dobermany - zjada je