ps - Pon 09 Lis, 2009 aaaaaa - nie moge tego czytac!! Leo why na ps3 nie ma tak fajnej samochodowki?!?!?!anjas - Pon 09 Lis, 2009
ps napisał/a:
aaaaaa - nie moge tego czytac!! Leo why na ps3 nie ma tak fajnej samochodowki?!?!?!
lada chwila wychodzi Vlodarsky - Pon 09 Lis, 2009
anjas napisał/a:
lada chwila wychodzi
JAKA ?????????????????? strick - Pon 09 Lis, 2009
anjas napisał/a:
lada chwila wychodzi
Ta chwila juz trwa za 3 lata zefir - Pon 09 Lis, 2009 anjas, hehe spoko zglosze sie:D a co do GT5 dla mnie to jest troche niepowazne, juz jest prawie rok opoznienia, a to co wypuscili na PSP to dramat Vlodarsky - Pon 09 Lis, 2009 a w Prologue jak się ogarnie wszystkie wyścigi w trzech klasach to są litery końcowe a później pokazuje się jeszcze jedna klasa S i można tiunować furę przed rajdem anjas - Pon 09 Lis, 2009
zefir napisał/a:
juz jest prawie rok opoznienia,
jaki rok?
jak kupowałem x'a ponad 2 lata temu to już wychodziło lada chwila. Myślałem nawet, że już jest i pojechałem do sklepu po PS'a i GT5 pełne. Ale jak się dowiedzialem, że nie ma to kupiłem Xboxa.
A tu minęły 2 lata z hakiem a GT5 pełnej nie ma. A najśmieszniejsze jest to, że Polyphony twierdzą, że gra jest już właściwie gotowa ... od ponad roku tak mówią.
Kolejna premiera miała być przed świętami 2009, ale przesunęło się na 2010 Marek23 - Pon 09 Lis, 2009 Anjas, wróg gt5 Może i ta Forza fajna, ale jakoś nie trafia do mnie idea wsadzania 5.0 do focusa lub zmiana napedów...anjas - Pon 09 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Anjas, wróg gt5
a w żadnym wypadku, po prostu nie mogę się doczekać... no i może trochę (a może bardzo) zawiodłem się na prologue.k-mart - Pon 09 Lis, 2009 cos mam wrazenie, ze Polyphony Digital maja cos wspolnego z Adamantem....PiTT - Pon 09 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
cos mam wrazenie, ze Polyphony Digital maja cos wspolnego z Adamantem....