To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

dzik - Śro 02 Lut, 2011

Moj galaxy S ma teraz 24% baterii a ladowalem 3d, 1h, 18m, 32s temu :)
Bt, wifi wylaczone, gprs uruchomiony i sprawdza maila, w tym czasie:
wyswietlacz: 1:03:02
polaczenia: 0:53:10

Michał - Śro 02 Lut, 2011

:rotfl:
Bonczek - Śro 02 Lut, 2011

GeKo napisał/a:
Wiadomo że jak jest odpalone
3G
wi-fi
BT
do tego ekran na full bez auto adaptacji.
To bateria znika w oczach.

To jest właśnie jeden dzień iPhona z międzyładowaniem 1h pod wieczór ;)
Bad-i nie porównuj iPhone`a do francuzów :rotfl:

Loko - Śro 02 Lut, 2011

Bonczek napisał/a:
GeKo napisał/a:
Wiadomo że jak jest odpalone
3G
wi-fi
BT
do tego ekran na full bez auto adaptacji.
To bateria znika w oczach.

To jest właśnie jeden dzień iPhona z międzyładowaniem 1h pod wieczór ;)
Bad-i nie porównuj iPhone`a do francuzów :rotfl:

To ja w takim razie klękam przed moim e52, wszystko co powyzej odpalone, plus synchronizacja meila + chodzenie po necie + troszkę nawigacji i tydzień roboczy wytrzymuje lajtowo.

Tylko wyświetlacz trochę mniejszy :faja:
Loko - Śro 02 Lut, 2011

To telefon, nie oglądam na nim filmów :rotfl:
Janusz - Śro 02 Lut, 2011

Loko napisał/a:
To ja w takim razie klękam przed moim e52, wszystko co powyzej odpalone, plus synchronizacja meila + chodzenie po necie + troszkę nawigacji i tydzień roboczy wytrzymuje lajtowo.

u mnie wszystko offf i e52 trzyma 4,5 dnia, tyle ze u mnie w pracy jest ciężko z zasięgiem i szuka cały czas :) za to jak nie chodzę do pracy to tak jakby w ogole nie korzystała z baterii :P

ale :D jak byłem na wyjeździe nad morzem i gadałem non toper przez słuchawkę BT to mi wytrzymała 1.5 dni :D tyle ze dziennie z 3-4 h przegadałem +bt włączone cały czas :)

Loko napisał/a:
To telefon, nie oglądam na nim filmów :rotfl:

Wracamy do punktu wyjścia :jupi:

Konrad - Czw 03 Lut, 2011

Dostałem tą motke flipout i się resetuje średnio co 2 minuty, chyba że jest podpięta do ładowarki o_O Ani soft ani hardreset nie pomaga, myślałem, że to wina karty play, ale na karcie orange też się resetował. Nawet jak działa to nie mozna się dodzwonić ani smsy nie dochodzą o_O strasznie wkurwiający telefon i oddając go na gwarancję serwis motoroli nic z nim nie zrobił, dla nich telefon jest sprawny :crazy: Porażka.
PiTT - Śro 09 Lut, 2011

zefir napisał/a:
rozkminialem: Motorola Milestone, Samsung Galaxy S, HTC HD2, iphone 4g, htc desire Z.
na szczescie w Lodzi, wszystkie mieli je w jednym salonie :D

generalnie w finale zostalo HTC Desire Z i iphone 4g, ale cena pomiedzy nimi jest zbyt drastyczna, a roznica ekran, funkcjonalnosc, soft niewielka i do tego HTC ma klawie wysuwana i to jest miszcz wyscig do pisania mejli i na forum.
Poki co jestem zadowolony mega po 30h uzytkowania :D troche mnie martwi bateria bo kolos to ona nie jest, ale to wyjdzie w praniu :D

dałbym Ci pomuka, ale nie można w tym temacie
od paru dni używam Desire Z, w porównaniu do n900 to niebo a ziemia
jest przekozak, wszystko śmiga aż miło, ekran miodzio, w razie potrzeby klawiatura, aplikacji w pyte, jedynie bateria słabiej mi trzyma bo do 24 godz. ale sporo się nim bawiłem na początku
a z nawigacji polecam Sygic Aura specjalnie pod androida
można kupić w pełni legala za ok 80zł. wykorzystując kupon rabatowy 25% wyszukany na wielu forach :)

106 - Śro 09 Lut, 2011

pitt jestes testerem telefonow? :D

srednio co 2 miesiace mozna przeczytac - "od paru dni używam..." ;D

PiTT - Śro 09 Lut, 2011

106 napisał/a:
pitt jestes testerem telefonow? :D

srednio co 2 miesiace mozna przeczytac - "od paru dni używam..." ;D

mnie też to wkurza :D
niestety, ale jedyny telefon jaki miałem prawie 8 m-cy to Iphone 2giej generacji ;)
3gs był ze mną ok 6 m-cy, a potem to każdy tel. coraz krócej

zefir - Śro 09 Lut, 2011

PiTT napisał/a:
zefir napisał/a:
rozkminialem: Motorola Milestone, Samsung Galaxy S, HTC HD2, iphone 4g, htc desire Z.
na szczescie w Lodzi, wszystkie mieli je w jednym salonie :D

generalnie w finale zostalo HTC Desire Z i iphone 4g, ale cena pomiedzy nimi jest zbyt drastyczna, a roznica ekran, funkcjonalnosc, soft niewielka i do tego HTC ma klawie wysuwana i to jest miszcz wyscig do pisania mejli i na forum.
Poki co jestem zadowolony mega po 30h uzytkowania :D troche mnie martwi bateria bo kolos to ona nie jest, ale to wyjdzie w praniu :D

dałbym Ci pomuka, ale nie można w tym temacie
od paru dni używam Desire Z, w porównaniu do n900 to niebo a ziemia
jest przekozak, wszystko śmiga aż miło, ekran miodzio, w razie potrzeby klawiatura, aplikacji w pyte, jedynie bateria słabiej mi trzyma bo do 24 godz. ale sporo się nim bawiłem na początku
a z nawigacji polecam Sygic Aura specjalnie pod androida
można kupić w pełni legala za ok 80zł. wykorzystując kupon rabatowy 25% wyszukany na wielu forach :)

tez juz sobie pokupilem Sygic Aura ;) )

ja laduje go co drugi dzien takze wychodzi na to samo teraz. choc codziennie aplikacje, zabawa wieczorami a w pracy co godzine synchro przez net z kalendarzem i mejlem :)

pozdro

Kenet - Śro 09 Lut, 2011

konradone napisał/a:
Dostałem tą motke flipout i się resetuje średnio co 2 minuty, chyba że jest podpięta do ładowarki o_O Ani soft ani hardreset nie pomaga, myślałem, że to wina karty play, ale na karcie orange też się resetował. Nawet jak działa to nie mozna się dodzwonić ani smsy nie dochodzą o_O strasznie kurcze telefon i oddając go na gwarancję serwis motoroli nic z nim nie zrobił, dla nich telefon jest sprawny :crazy: Porażka.

Nie mamy tego dużo, na 4 sklepy może 4 sztuki się sprzedały. Ale w serwisie jeszcze nie widziałem żadnej, ogólnie nikt nie przynosi tego modelu, więc albo wszystko idzie od razu przez serwis gwarancyjny, albo masz pecha i trafiłeś wadliwy egzemplarz. Generalnie jeśli chodzi o takie objawy przy Androidzie to jest to na tyle rzadkie, że nie pamiętam za bardzo kiedy ostatnio mieliśmy taką naprawę.

Wk*wiać natomiast może to, że każdy nowy soft na iphona, który ma usprawniać działanie poprzednich generacji w moim odczuciu pogarsza sprawę. Apple wyraźnie daje użytkownikom sygnał, że czas kupić 4kę. Nie ma się w sumie czemu dziwić, ale coraz częściej mam ochotę walnąć go o podłogę i wrócić do n95. Jedynie łatwości przeglądania internetu i maila by mi brakowało. Obecnie bateria to już porażka ale na dniach aplikuję nową i zobaczymy o ile się poprawi.

Muszę na testy jakiegoś sensownego Androida pobrać i może uda się wyrwać z łap Apple'a.

CHRZANEK - Czw 10 Lut, 2011

Kenet napisał/a:
Muszę na testy jakiegoś sensownego Androida pobrać i może uda się wyrwać z łap Apple'a

Kenet kilka stron temu zachwalałeś SGS'a nawet wspominałeś że wielu pracowników przeszło na Samsunga.

Co z nim jest nie tak ze go jeszcze nie masz u siebie w kieszeni ??

A masz za soba jakieś blizsze spotkanie z MOTO DEFY ???