To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

korek171 - Sob 22 Wrz, 2012

http://www.youtube.com/wa...player_embedded
cebeer - Pon 01 Paź, 2012

Wiem że trochę osób zainteresowanych tym jest tutaj więc wklejam info od organizatora :
"UWAGA INFORMACJA DO WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW ZAMIERZAJĄCYCH WYSTARTOWAĆ W 2 RAJDZIE MOTO SPORT GLIWICE !!! DO REGULAMINU WKRADŁ SIĘ MAŁY BŁĄD, MIANOWICIE W REGULAMINIE ZAMIESZCZONY MAMY ADRES ZGŁOSZEŃ : rajd@msg-rally.com A WŁAŚCIWY ADRES ZGŁOSZEŃ TO : rajd@msg-rally.pl BĄDŹ biuro@msg-rally.pl ".

Marek23 - Wto 02 Paź, 2012

dzięki wielkie! Wysylam dzis zgloszenie...
Koto - Czw 04 Paź, 2012

Została jedna runda, na mistrzostwo masz szanse, musisz wygrac, a Cieślak przyjechac 9. Nie starczy hajsu na Dolnośląski i Barbórkę zamiast Gliwickiego?
qbus - Czw 04 Paź, 2012

Kto będzie?
Jedziemy z Klaudią (nie ma budzetu na Dolnośląski) jedzie Maras i Młody... jak coś wpadać, odwiedzać, kibicować :)

rundi - Czw 04 Paź, 2012

Koto napisał/a:
Została jedna runda, na mistrzostwo masz szanse, musisz wygrac, a Cieślak przyjechac 9. Nie starczy hajsu na Dolnośląski i Barbórkę zamiast Gliwickiego?

Szymon się szykuje - będzie świeży silnik :)

qbus - Czw 04 Paź, 2012

a przelozenie? tamto krótkie się chyba wysypało, nie?
Marek23 - Czw 04 Paź, 2012

Koto napisał/a:

Przy kosztach Dolnośląskiego Gliwicki jest dla mnie duuuuzo tanszy. Nie ma zadnych slikow,itd Na mistrzostow mam szanse teoretyczne, wiec nawet sie nastawiam. Pomijam,ze wygrac rajd jest mega trudno, a na Katowickim jechalem słabo.

Chce jechać Barbórkę,ale też nie mam kasy, być moze dostane jakiś hajs i wtedy jade, Swój budzet się szybko skończył niestety.

qbica - Czw 04 Paź, 2012

tym razem chyba mi sie uda wpaśc na oglądare, no chyba że bedzie padac... ;)
Koto - Czw 04 Paź, 2012

Marek23 napisał/a:
Na mistrzostow mam szanse teoretyczne, wiec nawet sie nastawiam. Pomijam,ze wygrac rajd jest mega trudno, a na Katowickim jechalem słabo.

Dobra dobra, ale nie jedziesz żeby byc drugi. Trzymam kciuki za zwycięstwo.

Mają potencjał te Mistrzostwa Śląska, zawodników u nas jest sporo, gdyby wszystkie rajdy się odbyły i miały promocję na poziomie Czechowickiego to byłoby na prawdę dobrze.
Mogłyby do cyklu wkręcic się kluby z południa, Cieszyński na przykład i zrobic jeden rajd do cyklu, albo Śląski gdzieś w okolicy obecnego rajdy Wisły, może spółka węglowa sypnęła by groszem.

Niemy - Czw 04 Paź, 2012

qbus napisał/a:
Kto będzie?
Jedziemy z Klaudią (nie ma budzetu na Dolnośląski) jedzie Maras i Młody... jak coś wpadać, odwiedzać, kibicować :)

ja raczej wpadnę :)

Bart - Pią 05 Paź, 2012

Niemy napisał/a:
ja raczej wpadnę :)

z Klaudią?

GeKo - Pią 05 Paź, 2012

Prędzej z Andżeliką, ale kto go tam wie :rotfl:
Niemy - Pią 05 Paź, 2012

;D
Maciusiowy - Pią 05 Paź, 2012

GeKo napisał/a:
Prędzej z Andżeliką, ale kto go tam wie