PiTT - Sob 18 Lut, 2012 ja lubię czasami posłuchać sobie dżemu
martin.h - Wto 21 Lut, 2012 Jednak z kapel obecna podczas OFF Festivalu 2012, bardzo fajny psychodeliczny kawałek, polecam obejrzeć na żywo
I jeszcze live, kilkudziesięciu hipsterów i cover Van Morrisona
martin.h - Sob 25 Lut, 2012 PiTT, specjalnie dla Ciebie, zobacz film i wsłuchaj się w ten piękny tekst
PiTT - Sob 25 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
PiTT, specjalnie dla Ciebie, zobacz film i wsłuchaj się w ten piękny tekst
nie przepadam za nimi, za bardzo smęcą
wolę posłuchać klasyka
martin.h - Sob 25 Lut, 2012 Kurcze, ale tutaj nie chodzi o to czy przepadasz czy nie, wsłuchaj się w tekst Bo tekst jest mądry i bardzo na czasie -> temat "Mamo, ...".martin.h - Sob 03 Mar, 2012 Jestem zachwycony jej głosem
Wrobel - Sob 03 Mar, 2012
jak bylo to przepraszam mam kacaBrainWash - Czw 22 Mar, 2012 to moze cos odemnie;)
pozdrawiam:)martin.h - Nie 25 Mar, 2012 Podoba mi się ten zespół, dobrze nak.urw.iają i mają dużo do powiedzenia no i ładne dziewczyny w teledysku mają
martin.h - Sob 31 Mar, 2012 Takie tam hipsterskie gówno o papierosach Słucham już chyba 50 raz dzisiaj
Maciusiowy - Sob 31 Mar, 2012 rzeczywiście gówno Maciusiowy - Sob 31 Mar, 2012 rzeczywiście gówno Anonymous - Nie 01 Kwi, 2012
martin.h napisał/a:
Podoba mi się ten zespół, dobrze nak.urw.iają i mają dużo do powiedzenia no i ładne dziewczyny w teledysku mają
ujdzie,ujdzie,chłopaki sie duzo Cool Kids of Death nasłuchali,a więc wzorce takie troche huyoweBrainWash - Sob 14 Kwi, 2012 Jezeli jestescie na majowke w stolicy, a nie nad morzem:D to zapraszam 5 maja do klubu Analog - nowogrodzka 11:)anjas - Sob 14 Kwi, 2012