ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
anjas - Pon 15 Lis, 2010 fajnie biegają Jakarti - Pon 15 Lis, 2010 dobre - na telefon ok 21 / 22 ?
chetnie ponapinam M - Pon 15 Lis, 2010 Zapraszam - ale sam muszę też to przetestować.
Wygląda mistrzowsko, mozna jezdzic czolgami etcfydi - Pon 15 Lis, 2010
M napisał/a:
Wygląda mistrzowsko, mozna jezdzic czolgami etc
no bo to wygląda na engine bf1942. Minimalne wymagania niby spełniam, więc też to ściągam.fydi - Pon 15 Lis, 2010 Odpaliłem. Gra jest raczej prosta. Taka napierdalanka Wszystkie wehikuły są zrobione kiepsko Czołg jeździ w sumie równie szybko i skręca jak jeep. Zbiera się różne pkt. stosunkowo łatwo za co można kupować różne rzeczy (na określony czas zazwyczaj 1-2 dni). Niektóre są całkiem śmieszne M - Pon 15 Lis, 2010 Warte grania w sieci?
Czy jedziemy z cs'em?kubas - Pon 15 Lis, 2010 ja bym dzis zagral w tego csa w końcu em postawisz serwer jak za dawnych dobrych czasow ?M - Pon 15 Lis, 2010 Dzisiaj nie bo reanimuję komputer
Chciałem zrobić overclocka a muszę płytę główną zmienić bo się zesrałokubas - Pon 15 Lis, 2010
M napisał/a:
Dzisiaj nie bo reanimuję komputer
Chciałem zrobić overclocka a muszę płytę główną zmienić bo się zesrało
trzeba było schłodzić ciekłym azotem KonradMK - Pon 15 Lis, 2010
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Dzisiaj nie bo reanimuję komputer
Chciałem zrobić overclocka a muszę płytę główną zmienić bo się zesrało
trzeba było schłodzić ciekłym azotem
ciepłym moczem.fydi - Pon 15 Lis, 2010
Cytat:
Warte grania w sieci?
kurde nie wiem. gra jak gra, można zagrać zefir - Pon 15 Lis, 2010 wlasnie sobie to battlefield heroes instaluje zobaczymy co i jak choc wolabym cs:) tylko zdecydujcie sie na ktora wersje, bo musze kupic klucz do steama na maca bo nie ma wersji pudelkowych albo sa w huyyy drogie.Janusz - Śro 17 Lis, 2010 i jak i jak?? bo za kilka dni już powinienem mieć coś co będzie sie dało normalnie użytkować... wiec w co będziemy grac?? bo ine wiem co mam ściągnąć kubas - Śro 17 Lis, 2010 ja nadal gotowy...Janusz - Nie 21 Lis, 2010 Pany, paczka botów do cs z pierwszej strony nie działa... ogólnie właśnie ściągam i może byśmy dzisiaj wieczorem coś pograli?? chyba ze mama ściągać ta gre która na poprzedniej stronie wstawił M?? ale to może jeszcze jakiś link żeby nie było rozbieżności??