Barejka - Pon 15 Paź, 2012 Jacek - Wto 16 Paź, 2012 bytomska galeria znaków
tylko nasz jest prosty.
u góry odcinek autostrady A1, ciekawe czy siądzie jak te znakiarssss - Wto 16 Paź, 2012 nieźle,jak tam ostatnio byłem to jeszcze nie było nic nad drogą muszę się przejechać zobaczyć jak im to powychodziło GeKo - Wto 16 Paź, 2012 Jacek, Wkopaliście płyte fundamentową 6x6 aby stał prosto Jacek - Wto 16 Paź, 2012 tak, jak robić do porządnie mi - Pon 22 Paź, 2012
Cytat:
Podopieczni Jacka Trzeciaka piłkarze bytomskiej Polonii przegrali już dziewiąte spotkanie w sezonie 2012/2013 i nadal zajmują z czterema punktami ostatnie miejsce w tabeli I ligi. Tym razem pogromcą Niebiesko-Czerwonych okazała się drużyna Warty Poznań, która zwyciężyła Polonistów 2:1.
Pierwszą połowę dobrze rozpoczęli nasi gracze, którzy stworzyli sobie kilka sytuacji do zdobycia bramki. Szans na objęcie prowadzenia w meczu nie wykorzystali zarówno Tomasz Górkiewicz, jak również Daniel Pietrycha. Z biegiem czasu przewagę na boisku zyskiwali sobie gracze Warty, którzy w 34. minucie spotkania objęli prowadzenie za sprawą Krzysztofa Bartoszka.
Druga połowa zdecydowanie należała już do gospodarzy, którzy potwierdzili swą dominację na boisku strzelając drugiego gola w 73. minucie. Jego autorem był Maciej Mysiak, który celnym strzałem głową pokonał naszego bramkarza – Mateusza Mikę. Dziesięć minut później kontaktową bramkę dla Polonii zdobył Tomasz Górkiewicz, jednak mimo prób wyrównania, wynik spotkania nie uległ już zmianie i Niebiesko-Czerwoni ponieśli kolejną porażkę w sezonie.
Kolejnym rywalem naszego zespołu będzie wicelider tabeli – drużyna Cracovii Kraków. Mecz odbędzie się na stadionie miejskim przy Olimpijskiej, 28 października o 12.30.
UM Bytom
mi - Śro 24 Paź, 2012 Młody Papież - Śro 24 Paź, 2012 zefir - Śro 24 Paź, 2012 itr 911 - Śro 24 Paź, 2012 Wybieram się jutro służbowo do Bytomia więc może polecicie co zobaczyć, gdzie na ciepło coś opie..rdolić
Tyle dobrego w tym temacie się naczytałem więc czas odwiedzić to miasto "cudów" mi - Śro 24 Paź, 2012 jeśli chcesz zjeść niezły obiad za śmieszne pieniądze, na dodatek w klimacie lat 80. - zaatakuj bar zaułek jakieś 50 metrów od rynku. W okolicy jest też babeczkarnia niezła, więc i deserek można opyerdolić.itr 911 - Śro 24 Paź, 2012 no to już koryto ogarnięte podziękował budzik - Śro 24 Paź, 2012
mi napisał/a:
jeśli chcesz zjeść niezły obiad za śmieszne pieniądze, na dodatek w klimacie lat 80. - zaatakuj bar zaułek jakieś 50 metrów od rynku. W okolicy jest też babeczkarnia niezła, więc i deserek można opyerdolić.
Polecam - przeszedłem ten szlak mi - Czw 25 Paź, 2012 arssss - Czw 25 Paź, 2012 przygotowuje legowisko do snu zimowego