dziekiAnonymous - Sob 02 Lut, 2013 Właśnie widziałem fajny film...
DROGÓWKA
MEGA mocne i BARDZO dobre kino!
Ja polecam.Kenet - Nie 03 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
Właśnie widziałem fajny film...
DROGÓWKA
Ja polecam.
+1
Mam wrażenie, że mnie śledzisz bo też właśnie byłem.Anonymous - Nie 03 Lut, 2013
Kenet napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
DROGÓWKA
Ja polecam.
+1
Mam wrażenie, że mnie śledzisz bo też właśnie byłem.
Mówiłeś, że idziesz na siłownie Ty zdradziecka Pompo!Barejka - Nie 03 Lut, 2013 jutro ide, mama nadzieje ze bedzie ciekawie M - Nie 03 Lut, 2013 Widze reklamy Die Hard 5 - az boje sie trailer ogladac.Jakarti - Nie 03 Lut, 2013 A co to?M - Nie 03 Lut, 2013 Co to?
Nie wygląda na gniota jak czwórka.
Ja nie pisze "szklana pułapka" bo to jest absurd polskich tłumaczeń tytułów filmów.
Ta nazwa ma związek tylko z Nakatomi Plaza w pierwszej części.
Jakarti - Pon 04 Lut, 2013
M napisał/a:
"szklana pułapka"
kojarze pierwsza czesc. reszta dunno Michał - Pon 04 Lut, 2013
M napisał/a:
Żeby nie uprawiać piractwa daję od razu magnesik do Usual Suspects
Zgadza sie był nawet taki film ktory skladał sie głownie z takich tekstow,zapomnialem jaki tytul mialo to gowno
job (albo było tego więcej)
CiachoWalle - Pon 04 Lut, 2013
M napisał/a:
Co to?
Nie wygląda na gniota jak czwórka.
Ja nie pisze "szklana pułapka" bo to jest absurd polskich tłumaczeń tytułów filmów.
Ta nazwa ma związek tylko z Nakatomi Plaza w pierwszej części.
wygląda na dobrą rozrywkę rasta - Pon 04 Lut, 2013
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
"szklana pułapka"
kojarze pierwsza czesc. reszta dunno
Bez przesady pierwsze trzy części to klasyka gatunku, a 4 to dno totalne Barejka - Pon 04 Lut, 2013
AleX_R53 napisał/a:
DROGÓWKA
Ja polecam.
bylem widzialem, swietny film i do tego polski, jest korupcja, kasa, dziwki, wladza i samochody zakonczenie troche dziwne, alenagrabil sobie widocznie tak czy inaczej czuje sie jak po jakims dokumencie. Jest fabula, sa smieszne sceny, ale wiecej jest tych scen akcji troche lipa ze sporo scen bylo krecone jakby w jakosci komorki, ale taki byl tego cel. dawam 8 moze 8.5 na 10PiTT - Wto 05 Lut, 2013 Detachment - wynudziłem się nieco, może nie był fatalny, ale do wybitnego filmu wg mnie sporo mu brakowało
Django - obejrzeć i zapomnieć
Flight - dobre kino, chociaż czytając recenzję zastanawiałem się czym można zaskoczyć widza... film wyśmienity, polecam
Argo - świetnie mi się oglądało, mimo tego że akcji za dużo nie ma i do najkrótszych nie należy, ale mając w świadomości to, że film jest na faktach jarasz się jak cholera - polecam