HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
pum - Nie 19 Lut, 2012
M napisał/a:
Uważam że do rajdów trzeba mieć 4x większe jaja niż do płaskiego.
i 4x taki budżet EmerytRs2 - Nie 19 Lut, 2012
Miniac napisał/a:
Heble. Klocki, plyn, tarcze.
Slabo jechac na koncowce opony, ale jeszcze gorzej jechac bez negatywu conajmniej -1.5st. Z reszta nie ma co przesadzac, nie bedzie rekordu, ale fun napewno.
to przy przewodach w opl. zmienię na wiosnę tylko płyn, a klocki zabiorę ze sobą zapasowe.
Co do opon...niestety zabiorę to co mam
Jeżeli chodzi o kąty aktulanie mam ztcp około 1,30-1,50, aczkolwiek camber platy i shimsy czekją
Marcel dałoby radę dorzucić jakieś koła do Was? (na lawetę?)roj - Nie 19 Lut, 2012
EmerytRs2 napisał/a:
Co do opon...niestety zabiorę to co mam
EmerytRs2 - Pon 20 Lut, 2012 cuś Wam podjarka, zmalała
na początku ochy i achy, dużo postów, a de facto mało osób j;)Marek23 - Pon 20 Lut, 2012 Pany, a skąd wytrzasnąć jakiego slika 17? Przecież nie dam chorych pieniędzy za Federale czy R888 w tym rozmiarze... Pomóżta, bo nie przyjade i nie wyda się,że nie skręcam.kosmita - Pon 20 Lut, 2012 slicki.pl
allegroAnonymous - Pon 20 Lut, 2012
Pomóżta, bo nie przyjade i nie wyda się,że nie skręcam.
Dasz radę nas pewnie objechać na cenionych przez scenę tuningową w Polsce T1R PiTT - Pon 20 Lut, 2012
Marek23 napisał/a:
Pany, a skąd wytrzasnąć jakiego slika 17? Przecież nie dam chorych pieniędzy za Federale czy R888 w tym rozmiarze... Pomóżta, bo nie przyjade i nie wyda się,że nie skręcam.
Marek a może przyjedziesz na seryjnej oponie bez spiny?
i tak golf nie będzie miał szansy nawiązania walki np. z focą rasty, więc po co szaleć?
pojedziesz na serii tak jak po ulicy
jak ja nie kupię nic w sensownych pieniądzach to wpadam na seryjnej oponie, dla funu i wprawy
wiadomo że dobry slick robi robotę, ale nie kosztem przyjazdu na tor 106 - Pon 20 Lut, 2012 rajdowe micheliny, jakies chyba tez pirelli - mieszanki do wyboru do koloru - chyba
po 150/szt ziom wystawial. opony z s1600 wiec nie sa to wielkie szerokie walce - do
oski idealne. rozne stopnie zuzycia. jak chcesz to moge ci wyslac numer.
PiTT napisał/a:
i tak golf nie będzie miał szansy nawiązania walki np. z focą rasty, więc po co szaleć?
Anonymous - Pon 20 Lut, 2012
106 napisał/a:
rozne stopnie zuzycia. jak chcesz to moge ci wyslac numer.
jeśli ma jakieś 18" to ja też poproszę numer na PW
PiTT napisał/a:
Marek23 - Pon 20 Lut, 2012
PiTT napisał/a:
Marek a może przyjedziesz na seryjnej oponie bez spiny?
pojedziesz na serii tak jak po ulicy
jak ja nie kupię nic w sensownych pieniądzach to wpadam na seryjnej oponie, dla funu i wprawy
wiadomo że dobry slick robi robotę, ale nie kosztem przyjazdu na tor
Pitt, jade na tor zap,e,r,dalać. Choć matematyka mówi,że nie mam szans, to ja te szanse widzę, w ewentualnym deszczu, w ryzykowaniu,itd Pojade na serii,zeby powiedziec "nastenym razem na sliku". Bez sensu. Kierowcą jestem jaki jestem, sam już nie wiem,dobrym czy złym. Ale jak sobie na wsi latam po śniegu po oesie, to trudno,żebym na szeroki tor przyjechał drzeć ryjem golfiną na seryjnej oponie. Nie zrozum mnie źle,ale na serii nie wpadam. Nawet nie dlatego,ze mnie połowa ludzi może złoić,ale dlatego,że będę miał niedosyt na maxa co do czasów. Zrobię sobie kalkulacje wyjazdu i zobacze co i jak.
PS. Czemu się wszyscy śmieją kosmita - Pon 20 Lut, 2012
106 napisał/a:
opony z s1600 wiec nie sa to wielkie szerokie walce - do
oski idealne
nie będą miały za małej nośności i szerokości ? Golf taki lekki nie jest
Marek23, zadzwoń do tego gościa ze slicki.pl , powinien mieć jakieś Dunlopy albo Yokohamy z BTCC czy tam WTCC 230/610/17, za tysiaka masz komplet, który starczy na kilka wypadów na PoznańMarek23 - Pon 20 Lut, 2012 Kosmita, thanks captain! rasta - Pon 20 Lut, 2012
kosmita napisał/a:
który starczy na kilka wypadów na Poznań
Bez jaj ja takie to zabiłem na jednym wypadzie kosmita - Pon 20 Lut, 2012 Marek23, PW
rasta napisał/a:
kosmita napisał/a:
który starczy na kilka wypadów na Poznań
Bez jaj ja takie to zabiłem na jednym wypadzie
Na Poznaniu ?
Ja nie umiem jeździć, więc to może dlatego, ale jeden komplet starczył na 4 albo 5 razy, więc moim zdaniem spoko. Znajomemu w abarthcie też starczyły na kilka razy.