Marek23 - Pon 25 Sie, 2014 Gdzie pojechać w 2 tygodniu września w Cro? Fajna plaża,fajne miasteczko i skały do skakania mile widziane?PiTT - Pon 25 Sie, 2014 korczulaMarek23 - Wto 26 Sie, 2014 a cos blizej? tak do 1000 km?PiTT - Śro 27 Sie, 2014 mielno
w sumie nie ma co sie smiac, znajomy byl 3 tyg nad pl morzem i mowi ze mial tylko 2 dni gorszej pogody a tak to opor patelnia...
za to w chorwacji w tym roku podobno slabiejKonrad - Śro 27 Sie, 2014 W chorwacji w tym roku słabo z pogodą, byłem od 10 do 22 sierpnia i takiej totalnej lampy mieliśmy tylko 2 dni. Tak to codziennie jakaś burza rano lub wieczorem. Na dodatek jakieś chore ceny i brak miejsc noclegowych od Sibenika do Makarskiej. W makarskiej za 17,5E znaleźliśmy norę w piwnicy, porażka.
Do 1000km z Krk Crikvenica (930km, dieslem skody na jednym baku ), ciche miasto, plaże zarówno z drobnego kamienia jak i głazów i betonu. Z tym, że maja niedobre wina.Jakarti - Śro 27 Sie, 2014 dokladnie!
po winie każda plaża jest super Pirania - Śro 27 Sie, 2014 no w tym roku pogoda w Chorwacji spłatała lekkiego figla, od lata nie było tylu dni burzowych, deszczowych i chłodnych wieczorówRasputin - Śro 27 Sie, 2014 Eee byłem pierwsze 2tygodnie sierpnia na wyspie Pag i patelnie była nie do zniesie także nie potwierdzam tych plotek Marek23 - Śro 27 Sie, 2014 Dzieki Konrad. Jeszcze jskies pomysly na miejscowki do 1000 km od granicy polskiej?M - Śro 27 Sie, 2014 Marku, polecam wybrać się właśnie na wyspę pag. Nie wiem jaki masz budzet tylko.
https://www.google.pl/map...471!2d44.461792
Jest tam mega kemping z domkami w simuni, albo jebnąć prosto do miasteczka pag po prostu.
Marek23 - Śro 27 Sie, 2014 oki i dxiekiPiTT - Śro 27 Sie, 2014 1000km bo chcesz na 1 baku dojechac? M - Śro 27 Sie, 2014 Na jedną fakturę i 60 litrów w bagażniku Cassis - Śro 27 Sie, 2014 Crikvenica jest słaba, w zasadzie nic tam nie ma. Już lepszy jest oddalony o 20km Novi Vinodolski, byliśmy tam w tym roku, całkiem fajne stare miasto na wzgórzu, dobre restauracje, ceny za nocleg znośne (średnio 15-17euro/os), gorzej z plażami. My finalnie wylądowaliśmy w miejscowości Smokvica pare km za Novi Vinodolski. Dziura straszna, ale mieliśmy domek nad samym morzem (15e/os.), plaża z toaletą i wi-fi i budką z piwkami. Bardzo mało ludzi. Jedyny minus że nie było w niej sklepu, jedynie stoisko z pieczywem. Na większe zakupy trzeba było jechać do Novi Vinodolski, a podstawowe iść pieszo 2km do miejscowości Klenovice.ŁukaszS3 - Śro 27 Sie, 2014 Co kto woli ja np nie wyobrażam sobie urlopu takiego że miałbym bite 2 tyg lampy bo bym umarł. W tym roku jest dla mnie w sam raz... Dzisiaj np jest u mnie pochmurno ale 25 stopni i można odpocząć od upałów.