To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

M - Pią 26 Kwi, 2013

Alex - mogą sobie nakładać dowolne podatki ale w obecnym stanie gospodarki i co widać po właśnie takich newsach - to będzie jak wyciąganie zeznań od nieprzytomnego...
Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013

Nie wiem jak w waszych branżach ale w mojej (budownictwo drogowe ) od pary lat wstecz głośno było mówione o tym ze 2013 będzie cholernie kiepski . I sprawdza się to w 100% WIELU MOICH ZNAJOMYCH SIEDZI NA BEZROBOCIU PONIEWAŻ w cieżko jest dostać jakąkolwiek pracę w tej brenży. Trzeba mieć nadzieję ze w końcu się to wszystko ruszy
Bart - Pią 26 Kwi, 2013

analityk :>

bizon napisał/a:
Przepraszam . Dziś, mimo urlopu, pojadę do pracy samochodem . Głupio mi .

nie o to mi chodziło :rotfl:

M napisał/a:
Alex - mogą sobie nakładać dowolne podatki ale w obecnym stanie gospodarki i co widać po właśnie takich newsach - to będzie jak wyciąganie zeznań od nieprzytomnego...

Zawsze da się nieprzytomnemu jeszcze dokopać w jajka. Widzę, że nigdy nie przesłuchiwałeś ludzi :>

A Ty przesłuchiwałeś ??

rabarbar napisał/a:
A Ty przesłuchiwałeś ??

No wiesz... w corpo różnie bywa. Raz na wozie raz pod wozem.

Ja słyszałem ze raz na biurku ,raz pod biurkiem... ;D

Jak zwał tak zwał. Grunt, że boli tylko przez 50% czasu :lol2:
bizon - Pią 26 Kwi, 2013

AleX napisał/a:
bizon napisał/a:
Przepraszam . Dziś, mimo urlopu, pojadę do pracy samochodem . Głupio mi .

nie o to mi chodziło :rotfl:

Jaja sobie robię :D .

Inna sprawa, że naprawdę jestem na urlopie i naprawdę jadę dziś do pracy (zresztą codziennie pracuję na zdalnym oraz przez telefon jak prawdziwy nierob urzędas), ale dziś tylko po to, żeby pokazać potomka wszystkim "ciotkom" oraz odebrać paczkę z nowym fonem :jupi:

AleX napisał/a:
Jak zwał tak zwał. Grunt, że boli tylko przez 50% czasu :lol2:

Zaraz zaraz,czy Ty sie przypadkiem nie zwolniłes z korpo ??

anjas - Pią 26 Kwi, 2013

bizon napisał/a:
oraz odebrać paczkę z nowym fonem

się powodzi urzędasom... i to wszystko za NASZE!!! :faja:

GeKo - Pią 26 Kwi, 2013

Czesio napisał/a:
Nie wiem jak w waszych branżach ale w mojej (budownictwo drogowe ) od pary lat wstecz głośno było mówione o tym ze 2013 będzie cholernie kiepski . I sprawdza się to w 100% WIELU MOICH ZNAJOMYCH SIEDZI NA BEZROBOCIU PONIEWAŻ w cieżko jest dostać jakąkolwiek pracę w tej brenży. Trzeba mieć nadzieję ze w końcu się to wszystko ruszy

+1

Ale co ja tam wiem, przecież patrzę przez pryzmat tego jak mi idzie ;)

M - Pią 26 Kwi, 2013

Ruszy się jak pogonimy złodziei i przekrętów z rządu i ktoś w końcu skruszy post ubecką sitwę.
Młody Papież - Pią 26 Kwi, 2013

GeKo napisał/a:
Czesio napisał/a:

+1

Ale co ja tam wiem, przecież patrzę przez pryzmat tego jak mi idzie ;)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

anjas - Pią 26 Kwi, 2013

M napisał/a:
Ruszy się jak pogonimy złodziei i przekrętów z rządu i ktoś w końcu skruszy post ubecką sitwę.

znając naszą mentalność zawsze ludzie z rządu będą postrzegani przez wielu jak złodzieje, niezależnie od tego co zrobią.