Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 http://www.mxfiles.kneib....ck_spezial.htmlPiTT - Pon 21 Gru, 2009 to pamięta jeszcze czasy jak internet na dyskietkach się przechowywało k-mart - Pon 21 Gru, 2009 jak to mozliwe, ze nie mam tego na regale:
pomorski znam i bardzo sobie cenie, niestety nie bylo mi dane spozyc tego zachecajacego napoju ze stron rodzinnych.Janusz - Pon 21 Gru, 2009 to sie nazywa zima
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedk-mart - Pon 21 Gru, 2009 drugi filmik 1:22 mistrz, cos jak ja w r5 PiTT - Wto 22 Gru, 2009 fakkk http://wiadomosci.onet.pl...ciela,item.html
dziwne, naprawdę czasami dziwne są zachowania ludzkie
babce los raczej nie sprzyjał bo tak jak napisali żyje z dziećmi całkiem skromnie
dla niej taka kasa to musi być kosmos, zresztą na wszystkich chyba 30k w gotówce robi wrażenie a ona oddała, najlepsze jest to że jak nie znajdzie się poszkodowany to pieniądze przepadają...
ja bym nie oddał, jebać zasady, znalezione nie kradzione
oczywiście wszystko zależy od sytuacji gdzie je znalazła, czy pod bankiem czy gdzieś na ulicy przykryte błotem
bo jak pod bankiem to pewnie bym oddał, ale gdzieś na ulicy to przecież jak nie ja to ktoś inny by znalazł...
Michał - Wto 22 Gru, 2009 jakbym znalazł pod bankiem, zabrał do domu tą kase, wypierdolił w placie wszystko i na e36 i po tym wszystkim zadzwoniłaby do mnie policja ze mają nagrane na taśmie z kamery ze zabieram te pieniendze to co wtedy ??KonradMK - Wto 22 Gru, 2009 znalazłeś to twoje, chybaVlodarsky - Wto 22 Gru, 2009
Michał napisał/a:
jakbym znalazł pod bankiem, zabrał do domu tą kase, wypierdolił w placie wszystko i na e36 i po tym wszystkim zadzwoniłaby do mnie policja ze mają nagrane na taśmie z kamery ze zabieram te pieniendze to co wtedy ??
zalezy czy to e36 w cabrio czy zwykłe chyba...PiTT - Wto 22 Gru, 2009
Michał napisał/a:
jakbym znalazł pod bankiem, zabrał do domu tą kase, zapinam w kalesony w placie wszystko i na e36 i po tym wszystkim zadzwoniłaby do mnie policja ze mają nagrane na taśmie z kamery ze zabieram te pieniendze to co wtedy ??
nie dodzwonili by się bo telefon gubisz w placie
ew. do Tedunia mogli by zadzwonić bo jego łatwiej namierzyć, myślę że raczej z nagrania by Cię nie namierzyli, no chyba że by w wiadomościach to pokazali KonradMK - Wto 22 Gru, 2009 ale to byłby hit roku. film z ukrytej kamery jak Stępniak znajduje kasę w worku i pierwsze co robi to jedzie na modlińską do komisu i kupuje e36 cabrio, potem pod platę palić lacza, szybka najebka przy barze w małej sali i na koniec pamiątkowe zdjęcie pod pomnikiem nieznanego żołnierza. a w nocy wjazd na chatę antyterrorystów a tam Stępniak wpierdala makaron z jajem Mick - Wto 22 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
ale to byłby hit roku. film z ukrytej kamery jak Stępniak znajduje kasę w worku i pierwsze co robi to jedzie na modlińską do komisu i kupuje e36 cabrio, potem pod platę palić lacza, szybka najebka przy barze w małej sali i na koniec pamiątkowe zdjęcie pod pomnikiem nieznanego żołnierza. a w nocy wjazd na chatę antyterrorystów a tam Stępniak szybko leci makaron z jajem
o ja pierdole popłakałem się ze śmiechu Vlodarsky - Wto 22 Gru, 2009