KarQ - Czw 24 Gru, 2009 GTR to pedał. S3 - niemiecki R34 Mine'sk-mart - Czw 24 Gru, 2009 KarQ - Czw 24 Gru, 2009 Kej, odpalamy GT5 i upalamu Mins'a na Suzuce? k-mart - Czw 24 Gru, 2009 kurde, ja juz po paru drinach jestem i nie widze dokladnie co sie dookola dzieje, moze jutro KarQ - Czw 24 Gru, 2009 Nic się nie martw, ja zostałem opuszczony przez gości i kończę sam butelczynę
A poza tym, co nam zostało w tę magiczną noc Bart - Czw 24 Gru, 2009 ech kurde, starość nastała. myślałem żeby może gdzieś furexem po nocy ponapier.dalać albo gdzieś między ludzi wyjść... karwa zwyczajnie mi się nie chce, siedzę przed kompem i żrę.k-mart - Czw 24 Gru, 2009 mi tez sie nie chce, aczkolwiek zaraz ruszam. koncze drina, podmywam pachy, smaruje klej we wlosy, chwytam flache pod pache i wsiadam w pociagMichał - Pią 25 Gru, 2009
gdzie pędziszk-mart - Pią 25 Gru, 2009 a ustawilem sie z dziewczynkami i chlopcami na jakis kiepski melanz, taka pol-prywatka na +/- 200
Nie chce mi sie, ale obiecalem ze bede kurde KarQ - Pią 25 Gru, 2009 kej, odpalaj konsolę k-mart - Pią 25 Gru, 2009 konsola odpalona, mlody kopie fife juz od 3 godzin.
kmartrr chyba sie nazywam na ps'ie, chybaKarQ - Pią 25 Gru, 2009 Fifa nie skręca. stop
KarQ nie skręca. stopfydi - Pią 25 Gru, 2009 Nie spodziewałem się tego dzisiaj. Wychodzę z kościoła, a tu lusterko zwisa sobie swobodnie ujebane W dodatku ktoś jeszcze się pobawił sie zwisającym lusterkiem bo całe razem z drzwiami jest porysowane. + jakieś wgniecenie pojawiło się na słupku od uderzenia czymś. Szyba cała w błocie pomazana. Ciemno jest i nie wiele widać. Auto stało na chodniku tak jak inne.vojt3k - Pią 25 Gru, 2009 w Krakowie Cię tak załatwili ? gdzie ?bizon - Pią 25 Gru, 2009 swiateczna, karwa, zyczliwosc