To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

ps - Wto 29 Gru, 2009

rosna w strone barbakanu. Patrzac na barbakan z prawej nieparzyste.

Wystarczy wejsc na maps.google :)

http://maps.google.com/ma...5,0.009624&z=17

michool_vt - Wto 29 Gru, 2009

ps napisał/a:
rosna w strone barbakanu. Patrzac na barbakan z prawej nieparzyste.
agrii
Misiek_lbn - Wto 29 Gru, 2009

dziękować :)
M - Wto 29 Gru, 2009

google maps, zumi,
przeciez to takie oczywiste rekinie

Barejka - Wto 29 Gru, 2009

RHD od 2010 w PL
Warunkiem będzie badanie techniczne i dostosowanie przednich lamp do ruchu LHD. Polska przegrała w tej sprawie proces w Trybunale EU. Jeśli polskie urzędy nie pozwolą na rejestracje pojazdów RHD w Polsce, będą dalej dyskryminowac takie pojazdy dowalą karę finansowa.
Nowelizacja miała być gotowa końcem lata 2009. Ale jak zwykle się przedłużyła. Początek 2010 ma być już wprowadzona w życie

to faktycznie prawda? Jesli tak to wtedy byle kto bedzie mial auto :wall: sam sprowadze sobie SI ;D

PieQt - Wto 29 Gru, 2009

Barejka napisał/a:
RHD od 2010 w PL
Warunkiem będzie badanie techniczne i dostosowanie przednich lamp do ruchu LHD. Polska przegrała w tej sprawie proces w Trybunale EU. Jeśli polskie urzędy nie pozwolą na rejestracje pojazdów RHD w Polsce, będą dalej dyskryminowac takie pojazdy dowalą karę finansowa.
Nowelizacja miała być gotowa końcem lata 2009. Ale jak zwykle się przedłużyła. Początek 2010 ma być już wprowadzona w życie

to faktycznie prawda? Jesli tak to wtedy byle kto bedzie mial auto :wall: sam sprowadze sobie SI ;D

uważam, że niedobrze się stało - jeśli to prawda - ponieważ widziałem jak na trasie jeżdżą goście z RHD, przepisy przepisami, ale najważniejsze jest bezpieczeństwo. Jak UE ma być jednością, to niech Anglia wprowadzi ruch prawostronny

GeKo - Śro 30 Gru, 2009

PieQt napisał/a:
to niech Anglia wprowadzi ruch prawostronny

Co do bezpieczeństwa faktycznie masz rację, ale podejrzewam że to kwestia przyzwyczajenia. A co do wprowadzenia ruchu prawostronnego, no cóż to Napolen stwierdził ze u nas będzie inaczej. :rotfl:

Barejka - Śro 30 Gru, 2009

oj nie dobrze, teraz az sie zaroi od A4 i pasatow B5 oczywiscie w TDIku :rotfl: :rotfl: :rotfl:
martin.h - Śro 30 Gru, 2009

Ciekawa rozmowa -> http://wiadomosci.onet.pl...d,kioskart.html
mi - Śro 30 Gru, 2009

zainspirowany stanowiskiem pracy kozofila, które się tu kiedyś pojawiło, postanowiłem produktywnie wykorzystać samotny dzień w biurze. Tym sposobem biedny Piotruś, z którym zwykle pracuję, w poniedziałek, gdy tylko przyjdzie, będzie miał sympatyczną niespodziankę w postaci kilku wspaniałych portretów Billa:

...a brzmienie wspaniałego utworu Durch den monsun z pewnością umili mu moment startowania systemu...
...i wkładania pendrajwa... Wyjmowania w sumie też...
...i nowego maila...

Ależ on będzie szczęśliwy, trochę mu zazdroszczę! xD

kubas - Śro 30 Gru, 2009

hahahahhhaa
k-mart - Śro 30 Gru, 2009

:rotfl:
Jaco - Śro 30 Gru, 2009

o ja jebie, to będzie wesoło :rotfl:
Vlodarsky - Śro 30 Gru, 2009

mi, mistrz :rotfl:
PiTT - Śro 30 Gru, 2009

konkret :D