o kurfa.. to będzie jeśli ten gość dał takie same hamulce do przodu jak do tyłu......
a tak pozwanie mówiąc to mam nadzieje ze z przodu założył jakąś normalna tarcze hamulcowa bo ta motocyklowa która jest z tyłu to raczej nie jest dobre rozwiązanie...
bo raczej cieniutka tarcza motocyklowa nie poradzi sobie z masa, oporami koła, oraz z Ciepłem które za tym idzie i jestem ciekawy co dali z przodu skoro z tyłu jest z gsx-rAnonymous - Pią 01 Sty, 2010 Tu jest cały opis http://www.racingforum.pl...RWD-t72804.htmlJanusz - Pią 01 Sty, 2010
nie wiem, ja dzisiaj strasznie ciężko myślę, ale nie widzę tam praktycznie ni czego czego nie można by dowiedzieć się z filmiku...Jakarti - Pią 01 Sty, 2010 http://mapa.targeo.pl/
krakow,
florianska.fydi - Pią 01 Sty, 2010 ybany
GeKo - Pią 01 Sty, 2010 Co w tym takiego super? Mocna fura, ktoś ustawił zawieszenie wyliczył trajektorię lotu i ogień, ale amerykanie sie jarają jak głupki. Schwarz na Fafe latał po 78 metrówkubas - Pią 01 Sty, 2010 Jak myślicie jest w Polsce zapotrzebowanie na profesjonalne foty samochodów do aukcji ? Kumpel zastanawia się nad tym. Sprzedajesz fure, on robi fajna sesje powiedzmy za 100zł i fura schodzi dużo lepiej niż z fotkami zrobionymi przez właściciela. Ciekawe czy będą chętni na takie coś. Co myślicie o tym ?anjas - Pią 01 Sty, 2010
kubas napisał/a:
Jak myślicie jest w Polsce zapotrzebowanie na profesjonalne foty samochodów do aukcji ? Kumpel zastanawia się nad tym. Sprzedajesz fure, on robi fajna sesje powiedzmy za 100zł i fura schodzi dużo lepiej niż z fotkami zrobionymi przez właściciela. Ciekawe czy będą chętni na takie coś. Co myślicie o tym ?
3/4 handlarzy z Płocka korzysta z takiego fotografa, który im foci za stówę. O fotoszopa też używa. W każdym razie samochody na żywo wyglądają gorzej niż na fotach, o czym się osobiście przekonałem 106 - Pią 01 Sty, 2010 mysle ze lepiej by wyszedl robiac profesjonalne foty panna z odlotow .... Bart - Pią 01 Sty, 2010
kubas napisał/a:
?
i tak i nie, chyba nie ma prostej odpowiedzi.
wiadomo, że łatwiej furex sprzedać z ładnymi fotami, ale część ludzi pewnie ma to w dupie lub uważa że sami zrobią ładne zdjęcia. Albo mają np. brata, który im w razie potrzeby strzeli kilka zdjęć (dzięx mi ).
Pomysł fajny, ale nie wiem czy łatwo będzie coś w ten sposób zarobić.Bart - Pią 01 Sty, 2010 Plus jeszcze kwestia, którą poruszył anjas - co z tego, że będą profi foty, samochód jeszcze jakimś PSem poprawiony, jeśli w rzeczywistości jest tylko odpicowanym śmietnikiem.
Tak sobie myślę, że np. w takich niemcach praktycznie nikt nie bawi się w jakieś wymyślne sesje używanych samochodów - robi się zdjęcia z każdej strony, plus zazwyczaj jeśli są jakieś uszkodzenia - zbliżenia na te miejsca i już. Jeśli furexx jest ok to i tak się sprzeda.kubas - Pią 01 Sty, 2010 bart pwBart - Pią 01 Sty, 2010
kubas napisał/a:
bart pw
kubas napisał/a:
Siemasz bart!
Wiesz, na forum piszę niby o sesji samochodów do ogłoszeń, trochę krępująca sprawa w sumie... tak naprawdę potrzebuję "odważnych" fotek moich z kolegą, sam rozumiesz - my dwaj na golasa i moja 205tka. Nie znasz kogoś kto by to ogarnął?