To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Pią 01 Sty, 2010

:]
szymlorek - Pią 01 Sty, 2010

U mnie w miescie tez to ma miejsce ale za dokladnie 1/4 ceny ktora podales+ cena wystawienia na otomoto.
100zł za kilka zdjec w czasach kiedy każdy ma gdzieś w rodzinie czy najbliższych znajomych jakiś przyzwoity aparat to kwota imho całkowicie zabijająca jakiekolwiek zainteresowanie taką usługą.

kubas - Pią 01 Sty, 2010

bart :rotfl:
anjas - Pią 01 Sty, 2010

bart napisał/a:
kubas napisał/a:
Siemasz bart!
Wiesz, na forum piszę niby o sesji samochodów do ogłoszeń, trochę krępująca sprawa w sumie... tak naprawdę potrzebuję "odważnych" fotek moich z kolegą, sam rozumiesz - my dwaj na golasa i moja 205tka. Nie znasz kogoś kto by to ogarnął?

pozdro i dzięki

PaDuEm :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Maciusiowy - Pią 01 Sty, 2010

kubas Ty zboku ;D fuuuu!!!!
106 - Pią 01 Sty, 2010

hit tego roku :rotfl:
fydi - Pią 01 Sty, 2010

o kurwa :D
kubas - Pią 01 Sty, 2010

bart napisał/a:

Siemasz kubas !
Nie ma sprawy, swego czasu z moim bratem też się tak zabawialiśmy. Znam dobrego fotografa który to ogarnie. Jeśli mogę ci podsunąć pewną propozycję, to my jak robiliśmy foty to najfajniejsze wyszły z moją deltą i marchewami (wiesz em wrzucał taką fotkę tutaj http://forum.hothatch.org...6510&start=15). Jakbyś potrzebował jeszcze jakiegoś modela do fotek to pisz odmówię modlitwę i przyjadę !

pozdro bartosz extreme

p.s. nie wiedziałem że nie tylko ja mam takie zainteresowania

eeeeeeeeeeeeee

martin.h - Pią 01 Sty, 2010

bart zmiażdżył wszystko :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jakarti - Sob 02 Sty, 2010

moim zdaniem spoko pomysl - glownym problemem dochodowosc takiego zajecia i dotarcie z oferta do potencjalnych klientow.

wiem po punto, ze dobre foty to 95% sukcesu. kazdy dzwonil i mowil -- oooo jakie piekne - to pan mowi co tam jest... itd.. bez ladnych foteksow tez mozna sprzedac samochod ale "stracimy" duza czesc palantow co kupuja oczami a takim jest najlatawiej sprzedac :D

PiTT - Sob 02 Sty, 2010

dokładnie jak z fotami na odlotach
M - Sob 02 Sty, 2010

Taki pozytywny motyw mnie zastał przed chwilą :)
Autor nieznany :)

PiTT - Sob 02 Sty, 2010

hahahahahah
to był Oskar :rotfl:
piękne :jupi:

k-mart - Sob 02 Sty, 2010

hehehehe :rotfl:
Mick - Sob 02 Sty, 2010

Maćku, przejeżdżałem obok Ciebie i nie mogłem się powstrzymać ;)