Jakarti - Czw 19 Paź, 2006 o ja motyla noga... to gosc musial miec ostra mine... :559:k-mart - Czw 19 Paź, 2006 stare jak swiat, ale dobre Ciekawe czy tak wyszlo przypadkiem czy specjalnie sobie tak zrobili :566: Ciagnac przyczepe pod gore w R5 maks 70KM to nie najlepszy pomysl
Kiedys mialem podobny i probowalem saxofonem 1.1 ciagnac transita pod gore, bardzo stroma :570:M - Czw 19 Paź, 2006 Stare ale jare... i juz nie chodzi tu o te reno tylko o całokształt sytuacji Maciek - Czw 19 Paź, 2006 Programista rozmawia ze swoimi przyjaciółmi po fachu:
- Wczoraj w nocnym klubie poznałem świetną blondynę!
- Och Ty szczęściarzu!!!
- Zaprosiłem ją do siebie, wypiliśmy trochę, zacząłem ją dotykać...
- I co? I co?
- No a ona mówi: "Rozbierz mnie!"
- Nie może być!!!
- Zdjąłem z niej spódniczkę, potem majteczki, położyłem na stole tuż obok laptopa...
- Nie pi$#@ol !!! Kupiłeś laptopa??? A procesor jaki?anjas - Czw 19 Paź, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM
Cola Light + Mentosy.Michał - Czw 19 Paź, 2006 taaaaaaaaaaaaaaaa
dobre dobre strick - Czw 19 Paź, 2006 lol
genialne Jakarti - Czw 19 Paź, 2006 reklama castoramy jest zrobiona na tym pomysle
ps. nie pytajcie jak tam dotarlemAnonymous - Czw 19 Paź, 2006 ja nie pale łopon , szkoda mi moich petenz Rudello - Czw 19 Paź, 2006 wbitka do mojego stuningowanego golfa i pełnom gembom atakujemy. Bans Lans i Dyskoteka/Cycuszki jak kto woli
i moze wygramy konkurs na najglośniejszy wydech PiTT - Czw 19 Paź, 2006 wygła się Dariano - Czw 19 Paź, 2006 Faja ci opadla )