jacek czajka, piłka nożna w ogóle mnie nie interesuje wrzucam to tak do pośmiania jakieś zabijanie się za kluby - obrzucanie błotem innych itd.. co to w ogóle jest ? karmi was (kibice) ten klub ? robi dla was coś ? piłkarze s.r.ają na to czy wygrają czy nie bo mają w dupie treningi itd jeśli już zarabiają jakieś pieniądze. A wielkie grupy ludzi robi jakieś kluby, bojówki i inne rzeczy. To tak jak ja bym pobił Marka bo kocha S3, eMa bo ma honde, MorToNa bo ma glebe, a PiTTa bo ma Golfa.
Nigdy tego nie rozumiałem - tego całego kibolowania.
I pewnie chodził bym na mecze bo lubię sport ale przez właśnie to co widzę w mediach o kibicach i pseudo kibicach to dla mnie dno i wolę w TV obejrzeć "luz marie" albo "kevin sam w domu"
dobrze napisane Marku, ja mam podobnie, mimo iz kiedys bardzo duzo gralem w pilke, interesowalem sie nia, to teraz fydi - Sob 02 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
jacek czajka, piłka nożna w ogóle mnie nie interesuje wrzucam to tak do pośmiania jakieś zabijanie się za kluby - obrzucanie błotem innych itd.. co to w ogóle jest ? karmi was (kibice) ten klub ? robi dla was coś ? piłkarze s.r.ają na to czy wygrają czy nie bo mają w dupie treningi itd jeśli już zarabiają jakieś pieniądze. A wielkie grupy ludzi robi jakieś kluby, bojówki i inne rzeczy. To tak jak ja bym pobił Marka bo kocha S3, eMa bo ma honde, MorToNa bo ma glebe, a PiTTa bo ma Golfa.
Nigdy tego nie rozumiałem - tego całego kibolowania.
I pewnie chodził bym na mecze bo lubię sport ale przez właśnie to co widzę w mediach o kibicach i pseudo kibicach to dla mnie dno i wolę w TV obejrzeć "luz marie" albo "kevin sam w domu"
hehe przecież my tu wszyscy "kręcimy bekę" z kiboli GeKo - Sob 02 Sty, 2010 dobrze napisane, ale tak jak mówi fydi, to dla brechtu Jacek - Sob 02 Sty, 2010
kubas napisał/a:
ARKA GDYNIA kurcze ŚWINIA
już jedziemy z latarami i łopatami kubas - Sob 02 Sty, 2010 kawa czy herbata ? coś do jedzenia przygotować ? Ilu was będzie ?
KonradMK - Sob 02 Sty, 2010 martin.h - Sob 02 Sty, 2010 M - Sob 02 Sty, 2010 k-mart - Sob 02 Sty, 2010
Cytat:
mój rambo lubi dobrze zbudowane dobermany - zjada je
mozliwe, moj pies nie bywa atakowany, jako ze ja agresorom wlasnorecznie spuszczam wp.........Bart - Sob 02 Sty, 2010 sylwestrowa wizyta duszpasterska z ojcem Maliniakiem:
M - Sob 02 Sty, 2010 jesteście ostro poje.bani
k-mart - Sob 02 Sty, 2010 Mick - Sob 02 Sty, 2010 ja pierdziu... Bart, wpuść kiedyś księdza jak przyjdzie "po kolędzie" i otwórz drzwi ubrany w ten strój
tylko zaproś kogoś żeby robił zdjęcia - bo mina księdza będzie nie do przebicia martin.h - Sob 02 Sty, 2010 bart i Maliniak GeKo - Sob 02 Sty, 2010 Buhahah, a czy ksiądz dobro-dobro był również na tej imprezie?