[ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 ]
z serii "Dlaczego nienawidzę Rubika" - historia biurowa hehehehe
"To i tak nienajgorzej, moja historia nienawiści do pana p. wyglądała tak. Byłem sobie na stażu i siedziałem w biurze z taką kobitą w stylu porzucona raszpla w potrzebie kutacha. Pech chciał , że było to mniej więcej rok temu jak piotruś wydał swoją przełomową płytę "Ty jesteś pietruszką" i oczywiście megapopular "niech mówią...". Jak ta pinda dorwała się do płyty załączonej z jakąś galą czy innym ambitnym czasopismem to zwołała całą czerede bab. I cały dzień wiedźmy jedne siedziały u nas w pokoju, słuchając w kółko tego szitu. I piały jakie to piękne, romantyczne i wzruszające.
Przedtem po prostu uważałem rubika za tandeciarza, ale po tym dniu zacząłem go szczerze nienawidzieć."strick - Pią 23 Lut, 2007 Magnum już leci ponad miesiąc! Wiem bo niedawno chory byłem Anonymous - Pią 23 Lut, 2007
KonradMK napisał/a:
Przedtem po prostu uważałem rubika za tandeciarza, ale po tym dniu zacząłem go szczerze nienawidzieć."
:564: :564:szymlorek - Sob 24 Lut, 2007 Już miałem spisać ten dzień na straty bo był bee i ogólnie nie fajny a tu właśnie wracając od rodziny natknąłem się na kierowniczke golfa V która nie dość że naprawde ładna, to jeszcze po sposobie jazdy widać było że czerpie przyjemność z przemieszczania się czterema kółkami. :579: :064:saxorulez - Sob 24 Lut, 2007 polecam nabyć nowy marcowy CAR MAGAZINE ( w Empiku za 39PLN) wybierają króla Hothatchy..
CTR vs Clio 197 vs MCS vs Audi S3 vs Golf R32 vs BMW 130 vs Volvo C30 T5 vs Ford ST vs Astra OPC vs Leon FR vs Golf GTI
wiem kto wygrał.. Michał - Sob 24 Lut, 2007 ctr !! mcs !! golf !! stawiam na jedno z tych autekJakarti - Sob 24 Lut, 2007 znowu widzialem vts'a.. wiecej tego jak mrowkow.. widzialem juz z 15 vtsow.. a jedno HGT i jedna Brave HGT... zezowate szczescie..
o 7 rano na Okeciu (wracalem z Radomia) rejetracja EBE xxxxx, w srodku jakis chudy gosc , lat mniej wiecej 30 - 40...
vts czarny..mi - Nie 25 Lut, 2007 vts to samochód dla plebsu - jeździ tego jak psów Anonymous - Nie 25 Lut, 2007