To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Czw 22 Lut, 2007

http://forum.dziwnetablet...opic.php?t=1157 na dole strony :D
saxorulez - Pią 23 Lut, 2007

własnie na TVP2 leci Magnum

Grzesiek VTS - Pią 23 Lut, 2007

kultowy film :564:
KonradMK - Pią 23 Lut, 2007

MEGA!!! :D :D :D

[ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 ]
z serii "Dlaczego nienawidzę Rubika" - historia biurowa hehehehe

"To i tak nienajgorzej, moja historia nienawiści do pana p. wyglądała tak. Byłem sobie na stażu i siedziałem w biurze z taką kobitą w stylu porzucona raszpla w potrzebie kutacha. Pech chciał , że było to mniej więcej rok temu jak piotruś wydał swoją przełomową płytę "Ty jesteś pietruszką" i oczywiście megapopular "niech mówią...". Jak ta pinda dorwała się do płyty załączonej z jakąś galą czy innym ambitnym czasopismem to zwołała całą czerede bab. I cały dzień wiedźmy jedne siedziały u nas w pokoju, słuchając w kółko tego szitu. I piały jakie to piękne, romantyczne i wzruszające.
Przedtem po prostu uważałem rubika za tandeciarza, ale po tym dniu zacząłem go szczerze nienawidzieć."

strick - Pią 23 Lut, 2007

Magnum już leci ponad miesiąc! Wiem bo niedawno chory byłem :D
Anonymous - Pią 23 Lut, 2007

KonradMK napisał/a:
Przedtem po prostu uważałem rubika za tandeciarza, ale po tym dniu zacząłem go szczerze nienawidzieć."
:564: :564:
szymlorek - Sob 24 Lut, 2007

Już miałem spisać ten dzień na straty bo był bee i ogólnie nie fajny a tu właśnie wracając od rodziny natknąłem się na kierowniczke golfa V która nie dość że naprawde ładna, to jeszcze po sposobie jazdy widać było że czerpie przyjemność z przemieszczania się czterema kółkami. :579: :064:
saxorulez - Sob 24 Lut, 2007

polecam nabyć nowy marcowy CAR MAGAZINE ( w Empiku za 39PLN) wybierają króla Hothatchy..
CTR vs Clio 197 vs MCS vs Audi S3 vs Golf R32 vs BMW 130 vs Volvo C30 T5 vs Ford ST vs Astra OPC vs Leon FR vs Golf GTI

wiem kto wygrał.. :P

Michał - Sob 24 Lut, 2007

ctr !! mcs !! golf !! stawiam na jedno z tych autek
Jakarti - Sob 24 Lut, 2007

znowu widzialem vts'a.. wiecej tego jak mrowkow.. widzialem juz z 15 vtsow.. a jedno HGT i jedna Brave HGT... zezowate szczescie..

o 7 rano na Okeciu (wracalem z Radomia) rejetracja EBE xxxxx, w srodku jakis chudy gosc , lat mniej wiecej 30 - 40...

vts czarny..

mi - Nie 25 Lut, 2007

vts to samochód dla plebsu - jeździ tego jak psów :P
Anonymous - Nie 25 Lut, 2007

mi napisał/a:
vts to samochód dla plebsu - jeździ tego jak psów
Cytat:
anal intruders team
Cytat:
KOCHAM PIOTRA RUBIKA

ten se grabi jak moze :DDDDDD

saxorulez - Nie 25 Lut, 2007

juz go macki HH dosiegaja powoli :)
michool_vt - Nie 25 Lut, 2007

Fiat new 500 Abarth
http://www.infomotori.co.uk/a_17_EN_18953_1.html

siakas nowosc (?)

Niemy - Nie 25 Lut, 2007

juz sie tak chwala z kilkanascie miesiecy, podobnie jak nowym Twingo, ale dalej tylko Concept car