Michał - Nie 15 Lis, 2009 hyhyhy
dobre Jakarti - Pon 16 Lis, 2009 dobre dobre - poki co bylem w pierwszej 20 na 600 grajacych Michał - Pon 16 Lis, 2009 huja, nie możliwe
ja zawsze daleko !!strick - Pon 16 Lis, 2009 Fajny ten kosz, mnie sie udało ze 3 razy byc 5, czesto w pierwszej 20 Jakarti - Czw 19 Lis, 2009 Ty nie masz zycia
dobry pomysl - ide pograc k-mart - Czw 26 Lis, 2009 mam cos fajnego:
w huy zayebiste, ale w huy trudne!
spadam grac.pP - Pią 27 Lis, 2009
k-mart napisał/a:
w huy zayebiste, ale w huy trudne!
right
jak zawsze uważałem, że 2kX to symulacja i że są trudne to porównując 2k8,2k9 do 2k10 jest mega skok..napinasz spoconym kolesiem (pozdro dla saxoruleza) dwa sprinty przez cąłe boisko i 3 już nie da rady.. kolesie się męczą, przeciwnicy myślą, ciężej jest trafić
naprawdę polecam i już dawno przerzuciłem się z pesa na serię 2ksports
Jakarti - Pią 27 Lis, 2009 a ja chcialem powiedziec , ze gram sobie teraz w forze 3
(thx all )
i gierka jest pyszna scigam sie i ogladam sobie widoki, przy wyzszym poziomie trudnosci jest na prawde walka i stres
ogolnie jak dla mnie wciagajace mega i lubie ja to.
pykam sobie kariere (kalendarz) i wlasnie skonczylem drugi sezon. abarth dobrze wymiata ale jest powolny.. c4 strasznie mulowate - jedyne ciekawsze co mam to na razie mitsu 9
aaa i niedawno dostalem m5 pP - Pią 27 Lis, 2009 olej sezona..masz neta? z chęcią bym Cie zepchnął z trasywasq - Sob 28 Lis, 2009 ja w forzie wogole nie pykam kalendarza tzn troche ale glownei sam sobie zalatwiam imprezy z dostepnych i pokoleji zaliczamMichał - Pon 30 Lis, 2009 Modern Warfare 2 - polecam wszystkim. Mega gra, mega grafika, mega historia, mega mega mega !! juz niestety skończyłem.Jakarti - Pon 30 Lis, 2009 Forza 3 - trzeci sezon skonczony
jade wlasnie R3 Kamilbike - Pon 30 Lis, 2009 Ja skonczylem 5 sezon i najgorsze jest to ze skonczylo sie tez wygrywanie fur 50 poziom zbobyty juz kawal czasu temu i teraz zeby zdobyc fure musze ja kupic:/ Troche bez sensu ale co poradzic.Jakarti - Pon 30 Lis, 2009 ale dlaczego..
ja tam nie widze w tym nic zlego
chcialbys wszystko za darmo Michał - Pon 30 Lis, 2009 sorry, ale to jest kwas ... płacić za fury
nigdy tak nie było kuba ... rozumiem opłata za serwer do MP ale nie za fury.