Muszę na testy jakiegoś sensownego Androida pobrać i może uda się wyrwać z łap Apple'a
Kenet kilka stron temu zachwalałeś SGS'a nawet wspominałeś że wielu pracowników przeszło na Samsunga.
Co z nim jest nie tak ze go jeszcze nie masz u siebie w kieszeni ??
A masz za soba jakieś blizsze spotkanie z MOTO DEFY ???
Zgadza się, mają i chwalą. A to z nim nie tak, że jest za drogi aby mój zdrowy rozsądek dopuścił jego zakup. Przewody w oplocie, tarcze, klocki i poliuretany są mi w tej chwili bardziej potrzebne niż nowy telefon. Z racji miejsca pracy nie mam problemu kupić galaxy s w miarę dobrej jak na rynkowe poziomy cenie ale poczekam aż nowy będę miał za 500 zł, czyli gdzieś do połowy marca. Tyle jeszcze byłbym w stanie zapłacić za telefon.
Co do motoroli to nie wiem nic, od tygodnia na półki nie patrzyłem, jak już jestem w robocie to siedze na serwisie.Anonymous - Wto 15 Lut, 2011 Panowie Co wybrać , na co sie zdecydować ? Motorola Flipout czy HTC WildfireWalle - Wto 15 Lut, 2011 E52 to dobry złom? oręż do mnie wydzwania z ofertomBonczek - Wto 15 Lut, 2011 Bateryja daje radę PiTT - Wto 15 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Panowie Co wybrać , na co sie zdecydować ? Motorola Flipout czy HTC Wildfire
Flipout z tego co czytałeś podobno się wiesza
bawiłem się też Wildfire, sporo okrojona wersja Desire
gorsza rozdzielczość i słabszy procek, przez to kilka aplikacji z android market nie pójdzie
ale za to jest całkiem poręczny i lekki
jak możesz dorzucić hajsu to bierz desirebizon - Wto 15 Lut, 2011 bawilem sie tym htc zefira, musze powiedziec, robi wrazeniePiTT - Wto 15 Lut, 2011 ja oglądałem też u znajomego Samsunga Galaxy i muszę przyznać że niezła maszyna
ale mimo wszystko, pozostaję przy dodatkowej klawiaturze, jest to dla mnie najwygodniejszebizon - Wto 15 Lut, 2011 ta klawka w htc to chyba najwygodniejsze ustrojstwo jakie do tej pory mialem w lapach.
poza tym dzialanie fona bardzo fajne, sterowanie dotykiem nie sprawialo problemow.
dla mnie, jako fana rozwiazan czysto uzytkowych tylko 2 minusy: rozmiar i bateria, choc oczywiscie w tej klasie urzadzen wypada to calkiem fajnie, a nijak sie ma tylko do mojej e51 dzik - Wto 15 Lut, 2011 Moj galaxy na 2.2 po wylaczeniu 3g,gsps bt i innych smieci zdecydowanie wydluzyl czas dzialania Janusz - Wto 15 Lut, 2011
Walle napisał/a:
E52 to dobry złom? oręż do mnie wydzwania z ofertom
nie wiem nie znam sie ale mi sie podoba... symbian bardzo szybko i stabilnie działa ( nie to co w starszych wersjach a w sumie to jest mój chyba 5 telefon z symbianem)... bateria trzyma długo... aplikacji tez jest sporo ale trzeba pamiętać ze do multimediów to on baaardzo słabo wypada w porównaniu do dotykowców. Natomiast jeśli telefon ma być głownie telefonem, okazjonalna navi itp itd... to polecam...
aha... zdjęcia robi tragiczne bizon - Wto 15 Lut, 2011 za januszem, jesli ktos nie potrzebuje ajfonowatosci czy innej androidowosci, to e52 z symbianem jest git. e72 zreszta tez.dzik - Wto 15 Lut, 2011 e52 trzyma rewelacyjnie dlugo, ale w porownaniu do poprzednich modeli dali ciala z:
- wyswietlaczem, stara e60 miala lepszy
- aparatem, poprzednie modele przed e51 tez mialy lepszy
- awaryjnoscia, moja siedziala w serwisie z powodu uszkodzonego przycisku "power" i glosnika
- pojebany serwis, potrafi zaorac dane gdy oddajemy telefon na wymiane glosnikaqbus - Wto 15 Lut, 2011 jakby ktoś chciał to mam nową E52 z simlockiem w Orange... oddam za 530 zł. Loko - Sob 19 Lut, 2011 Pozamiatane w kwestii wyboru telefonu
CHRZANEK - Sob 19 Lut, 2011
Loko napisał/a:
Pozamiatane w kwestii wyboru telefonu
Nooooo
Teraz to już jestem w 200% zdecydowany na Androida
Loko masz pomuk