Niemy - Pią 05 Paź, 2012 z Niemym Jacek - Pią 05 Paź, 2012 Marek23 - Pią 05 Paź, 2012 Odcinki są masakryczne, rajd mega trudny jak dla mnie, na pewno sobie tego jakos dobrze nie opisalem, bo jest technicznie, wasko,podbija, a do tego sa tez bardzo szybkie partie.
Mnie od wczoraj bralo przeziebienie, teraz mam stan podgaroczkowy i do tego straszny katar. Ogolnie odpuszczam na tym rajdzie na pewno, bo sie mega zle czuje, a poza tym nie chce auta zburzyc jadac jak zwykle bez treningu i ze slabym opisem.
Ale do ogladania jest to super rajd.GeKo - Pią 05 Paź, 2012 Powtarzają się jakieś sekcje z 2010?qbus - Pią 05 Paź, 2012 ponoc to samo, jak na rd3l mega miazgaMarek23 - Sob 06 Paź, 2012 w polowie oesu nie schamowalem sie do 90,wjechalem przodem w pole i skrzywil sie patyk od biegów i nie dalo rady jechać dalej. Szkoda,ale przynajmniej fura cała...Jacek - Sob 06 Paź, 2012 patyk się naprości, szkoda wazonu.Koto - Sob 06 Paź, 2012 Niefart Ale dobrze chociaż, że taka pierdoła, nic grubszego.Marek23 - Sob 06 Paź, 2012 szkoda jazdy,bo dobrze mi sie jechało. Trochę slaba akcja,bo albo czasy są dobre albo nie koncze. Jesli dostane hajs na Cieszynke to robie testy,bo troche ciezko tak bez treningu jeździic i walczyc o jakies logiczne miejsca.fydi - Sob 06 Paź, 2012 Ale pech z tym patykiem.
No to teraz to nie widzę innego wyjścia, jak Cieszynka Bad-i - Sob 06 Paź, 2012 Głowa do góry i do przoduMick - Sob 06 Paź, 2012 Współczuje Maras. 3maj sie!Mick - Sob 06 Paź, 2012 Czy są gdzieś wyniki z Gliwickiego?martin.h - Sob 06 Paź, 2012 http://rajdy.autoklub.pl/...em-slaska,45219cebeer - Nie 07 Paź, 2012 Szkoda Marka, z mojego punktu widzenia rajd super. Odcinki rajdowe, walka na oesach o sekundy też ok . Mnie z walki o lepsze miejsce wykluczyła mała awaria lewarka skrzyni biegów. Problemy z wcelowaniem poszczególnych biegów odbierały przyjemność z jazdy.
No ale gratki dla Szymona za 1 plac i dla Jurasza za te że deptał mu po piętach.