ja piurkuje, pisze to po raz 02973846120439472153 (najwazniejsze zero na poczatku)
klub opiera sie na selekcji czlowiekow - w skrocie mowiac - lubimy Cie, zazieleniamy Cie. kochamy Cie - stajesz sie niebieski.
spoty hh.org to spotkania ludzi najczesciej na torze lub po godz. 22 ale o tym jeszcze nie moge wspomniec bo widze, ze mlody czlowiek jestes.
ostatni open meeting (metkowanie) spotkal sie z duzym zainteresowaniem znajomych naszych znajomych, innych znajomych i obcych. tradycja ( tradyszyn po slunsku ) jest taka, ze masturbujemy sie we wlasnym gronie. dopiero po wielu months ( mantach ) gdy zweryfikujemy czy jestes spoko ziom czy moze jestes dziecko neostrady zostaniesz zaszczycony zaproszeniem na spota tudziez ( dwa dziez ) tor.
badz soba, nie pajacuj na sile, ucz sie i sluchaj starszych
u nas jak w zyciu.. jestes fajny zostajesz, jestes niefajny wypad
dla zobrazowania (najelpiej wyobrazic sobie w paint'cie - malowanie obrazu) - wchodzi ktos do Ciebie do domu i albo go polubisz albo nie..
albo wyruchasz ale to na pozniej..
w kazdym razie nie ma deadlinow, ilosci postow, zycie jest niesprawiedliwe, jak ktos pewnego dnia podrapie sie po jajkach i pomysli.. oka - green him to sie zazielenisz.
panimaju?
milego forumowania i nie smiecic mi w tym temacie bo mistrzowo sie bawilem w wyrazowie.
amen.Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 No w sumie na radom jeszcze jest ok , zwłaszcza że z tego co widzę na zdjęciach jest w dużo lepszym stanie niż wyrazów Janusz - Czw 27 Sie, 2009 Jaka ten post powinien zostać podpięty jako załącznik J (Jakartiego) do regulaminu forum fydi - Czw 27 Sie, 2009 Jakarti, kubas - Czw 27 Sie, 2009 załącznik J dobre ! fydi - Czw 27 Sie, 2009
Cytat:
załącznik J dobre !
fakt
muszę przyznać, ze ta zmiana na clio sporta Januszowi dobrze wyszła Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 na formę fizyczną chyba, więcej chodzi pieszo Maciusiowy - Czw 27 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
na formę fizyczną chyba, więcej chodzi pieszo
hahahahahahaha Niemy - Czw 27 Sie, 2009
kubas napisał/a:
ja mam do luble 400km musze wyjechac o 2-3 w nocy
Kubuś, no proszę Cie! wyjedziesz o 5:30 i dasz rade!
Jakarti mistrz!!kubas - Czw 27 Sie, 2009 musze jechac po malu bo:
- nie moge placic wiecej mandatow
- pug musi spalic malo w trasie
bede jechal dlugo bo:
- od torunia w 4 miejscach jest ruch wahadlowy i jak nie trafie to troche sobie postoje saxorulez - Czw 27 Sie, 2009 Jaka.. ładnie to ująłeśMichał - Czw 27 Sie, 2009 dokadnie, ale tam jest błąd
Cytat:
deadlinow
deadine'ów
agree ?? PieQt - Czw 27 Sie, 2009 jaka - normalnie esencja i super przewodnik dla nowychGreg - Czw 27 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
AndreXSi, teraz jesteś koniem
Koffam Ciem Jackó
i ja cię!
u stricka wkradł się błąd, ale bardzo cicho myślał
Obrazek
Buahhahahah....
Bez kitu, padłem! Jakarti - Pią 28 Sie, 2009
Michał napisał/a:
deadine'ów
na perłowo raz? ??
jesli juz to deadline'ow hehheheeh
na perłowo dwa !
to przyklejcie to jako faq w witamy sie i moze ludzie przestana pytac dlaczego i jak to zrobic