ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Nie 21 Lis, 2010 Ja dopiero wieczorem kompa złożę do kupy...
Madziu...
fydi - Nie 21 Lis, 2010 M, kazał grać w bh więc gram M - Nie 21 Lis, 2010
Fydi miodność jest?
U mnie cienko z czasem ostatnio, widzę że bezemnie nie ma grania sieciowego Bartli - Nie 21 Lis, 2010 BH jest bardzo spoko, trochę pokręcona gra z kreskówkową grafiką ale jest nieźle Janusz - Nie 21 Lis, 2010 łooooj mi do sciaqgniecia bh została jeszcze z godzina.... za to musze grac z botami w cs moze to w sumie dobrze, bo kalecze strasznie M - Nie 21 Lis, 2010 W takim razie i ja zasysam bo już mam wszystko ogarnięte Janusz - Nie 21 Lis, 2010 to jak?? gra ktos w BH albo cs??M - Nie 21 Lis, 2010 Ja gram
Jaki masz nick?
Mój to CaptainB16 Janusz - Nie 21 Lis, 2010 a mój PanLapafydi - Nie 21 Lis, 2010 Mr.Fydi lub fydi dodajcie mnei bo nie wiem gdzie gracieJanusz - Nie 21 Lis, 2010 jak narazie nie znaleźliśmy sposobu na wspólne granie Yarko - Nie 21 Lis, 2010 ktoś musi postawić serwer na swoim łączu, to jest jeden z niewielu sposobów na wspólne granie, ewentualnie wynajęcie serwera od kogoś, no chyba że jakimś fartem uda Wam się znaleźć pusty serwer bez hasła z pingiem ~20-40Janusz - Nie 21 Lis, 2010
Yarko napisał/a:
ktoś musi postawić serwer na swoim łączu, to jest jeden z niewielu sposobów na wspólne granie, ewentualnie wynajęcie serwera od kogoś, no chyba że jakimś fartem uda Wam się znaleźć pusty serwer bez hasła z pingiem ~20-40
ale mówisz o CS czy o BH ??fydi - Nie 21 Lis, 2010 a nie jest tak, że na stronie bh dodaje się do friends i wtedy w grze można dołączyć do gry tak aby grać razem ?M - Pon 22 Lis, 2010 Nie da się dodać przyjaciół na stronie, można tylko usuwać (?) widocznie dodać można w grze.
Yarko - co do stawiania serwera to nie ma z tym problemu w cs, ale tutaj inna gierka jest