To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Bad-i - Śro 20 Paź, 2010

czy przez ostatnie 3 strony opluwania sie ktos podal jedna alternatywe dla PO ? (sorry ale odpowiedz kazdy, nie do konca mnie przekonuje)

Tylko prosze tez nie pisac ze SLD, PIS, LPR bo oni by sie wywiazali z obietnic przed wyborczych :)

Maciusiowy - Śro 20 Paź, 2010

Bad-i napisał/a:
czy przez ostatnie 3 strony opluwania sie ktos podal jedna alternatywe dla PO ?

Ruch Palikotowy

M - Śro 20 Paź, 2010

Bad-i napisał/a:
czy przez ostatnie 3 strony opluwania sie ktos podal jedna alternatywe dla PO ? (sorry ale odpowiedz kazdy, nie do konca mnie przekonuje)

Tylko prosze tez nie pisac ze SLD, PIS, LPR bo oni by sie wywiazali z obietnic przed wyborczych :)

Badi, wszystko z poza bandy czworga
pis,po,sld,psl - BAN

Tylko że Ci czytający teletydzień i inne fakty - tego nie ogarną i znowu mamy rządy debilnej większośći.

Co do Jarosława i komisji sledczej - co to w ogole za pomysł - nie ogarniam tego.

Co do zabójstwa w łodzi - winny jest kto? Zabójca i tyle.
W tokfm powiedzieli ze to prawdopodobnie stary ubol.

M - Śro 20 Paź, 2010

Maciusiowy napisał/a:
Bad-i napisał/a:
czy przez ostatnie 3 strony opluwania sie ktos podal jedna alternatywe dla PO ?

Ruch Palikotowy

No prosze CIe

Bad-i - Śro 20 Paź, 2010

Maciek, czyli kto? Juz nie wrzucajmy o czytelnikach Teletygodnia i innych.

Serio ja nie widze zadnej innej partii poza PO - mimo ze to nie moja partia (to juz podkreslam po raz 100 :) )

M - Śro 20 Paź, 2010

Bad-i napisał/a:
Maciek, czyli kto? Juz nie wrzucajmy o czytelnikach Teletygodnia i innych.

Serio ja nie widze zadnej innej partii poza PO - mimo ze to nie moja partia (to juz podkreslam po raz 100 :) )

To się rozejrzyj, zarejestrowanych partii jest w PL bardzo dużo.
http://pl.wikipedia.org/w...a.C5.82e_partie

Zaraz napiszesz - "i co z tego jak tylko duże mają szanse, mój głos zostanie zmarnowany"
Tak samo zostanie zmarnowany jak zagłosujesz na PO bo i tak się nie liczy. Bardzo duża rzesza ludzi tak myśli - m.in. Dzik - i wlasnie dzięki takiemu podejsciu jest jak jest.

Dlatego ja nie mam skrupułów zabrać biznes z polski, lub nawet sam zus. Jak lemingi chcą to niech sobie idą jedyną słuszną drogą ("jak nie PO to kto?") - ja nie muszę uczestniczyć w tym maglu.

Bad-i - Śro 20 Paź, 2010

M napisał/a:

Zaraz napiszesz - "i co z tego jak tylko duże mają szanse, mój głos zostanie zmarnowany"
Tak samo zostanie zmarnowany jak zagłosujesz na PO bo i tak się nie liczy. Bardzo duża rzesza ludzi tak myśli - m.in. Dzik - i wlasnie dzięki takiemu podejsciu jest jak jest.

Absolutnie, nie napisze tak, ale zadam pytanie. Czy stawiajac na kogos - postawisz na tego ktory nic nie osiagnal i nawet nie zablysnal? NIe chodzi mi o fakt czy ma czy nie ma szansy tego zrobic.

Ja akurat w kolejnych wyborach nie bede glosowal na PO - aczkolwiek jezeli bede musial to bede glosowal przeciwko PIS

M - Śro 20 Paź, 2010

Głosowanie przeciwko PIS w domysle na PO wyglada jak strzał w lewe kolano, zeby uratować kolano prawe. Tak czy siak to strzał w kolano.
M - Śro 20 Paź, 2010

http://niezalezna.pl/arty...sledcza/40378/1
ja je.bie czy oni postradali zmysły

Bad-i - Śro 20 Paź, 2010

M napisał/a:
Głosowanie przeciwko PIS w domysle na PO wyglada jak strzał w lewe kolano, zeby uratować kolano prawe. Tak czy siak to strzał w kolano.

Nie do konca, bo glosowanie na inna partie w momencie kiedy PIS ma szanse wygrac to jak strzal w dwa kolana. Nawet amputacja nog razem z jajkami ( moje zdanie)

Stf - Śro 20 Paź, 2010

M napisał/a:
http://niezalezna.pl/artykul/macierewicz_wnioskuje_o_komisje_sledcza/40378/1
ja je.bie czy oni postradali zmysły

buaahahahahhaahahhaa

Antoni ! Antoni ! Antoni ! Antoni moim bohaterem jest!!!!

M - Śro 20 Paź, 2010

Szkoda że nie jesteśmy wolnym krajem i obywatele nie mogą mieć broni dla własnego bezpieczeństwa. Wtedy ten stary obłąkany człowiek nie wszedł by do biura bo brałby pod uwage fakt otrzymania kulki, lub jakby już tam wlazł to by kulke otrzymał.
Stf - Śro 20 Paź, 2010

M napisał/a:
Szkoda że nie jesteśmy wolnym krajem i obywatele nie mogą mieć broni dla własnego bezpieczeństwa

gdyby tak było to takie akcje ogladalibyśmy znacznie częściej...

M - Śro 20 Paź, 2010

Stf napisał/a:
M napisał/a:
Szkoda że nie jesteśmy wolnym krajem i obywatele nie mogą mieć broni dla własnego bezpieczeństwa

gdyby tak było to takie akcje ogladalibyśmy znacznie częściej...

Jak często słyszysz o takich akcjach ze szwajcarii?
Tam możesz mieć broń.
Pomyśl - bandzior z bronią wie o tym że może dostać kulkę od byle przechodnia.
Oczywiście z bronią trzeba się umieć obchodzić.

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Stf - Śro 20 Paź, 2010

Szwajcaria to inna mentalność i biedy mniej...