roj - Nie 15 Maj, 2011 ładnie się wyratował, mało zabrakło i jeszcze by się zmieścił w ten prawy a prędkość przy której złapał poślizg była niezła
(ile mógł tam mieć? ze 160?)pum - Nie 15 Maj, 2011 oj 4:17 to niezła walka... na moje to bez sensu ciał - złapał syf i go postawiło bokiem. tak czy siak szacun dla Czwartka za wyjście z tego.
ogólnie to jak oglądam to mega nudna trasa.GeKo - Nie 15 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
na moje to bez sensu ciał
Jakie cięcie, zaczęło go stawiać jeszcze przed tym lewym cięcim. Po prostu było po bandzie, szacun wpisał się bez ujmy w 2 łuki po sobie.korek171 - Nie 15 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
pumfkp napisał/a:
na moje to bez sensu ciał
Jakie cięcie, zaczęło go stawiać jeszcze przed tym lewym cięcim. Po prostu było po bandzie, szacun wpisał się bez ujmy w 2 łuki po sobie.
pum - Nie 15 Maj, 2011 mówię o tym co jest w 4:35, że łapie syf i napada z prawego w lewy. rozbujana fura + tylne koło na piachu. w sam parę razy przez takie coś łapałem boki tylko w bezpieczniejszych warunkach
zdaje sobie sprawę że przy kompie to się łatwo mówi, ale jak już jest filmik to można pofilozowac Marek23 - Nie 15 Maj, 2011 Szybko jeździ ten czwartek. Który był?roj - Nie 15 Maj, 2011 Czwartek sporo czasu już jeździ i robi imprezy jako szkołajazdyracing z tego co pamiętam.pum - Nie 15 Maj, 2011 robił - ostatnio nic nie ma. ogólnie fajne imprezy bez napinki - sporo można się nauczyć. to tak w ramach reklamy.roj - Nie 15 Maj, 2011 to może by nam zrobił ułęż albo modlin w ramach reklamy po jakiś ludzkich cenach Yarko - Nie 15 Maj, 2011 przecież modlina już nie ma....misiek86electro - Nie 15 Maj, 2011 stoszósty wy mieliście jakąś kamere onboard ?M - Nie 15 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
robił - ostatnio nic nie ma. ogólnie fajne imprezy bez napinki - sporo można się nauczyć. to tak w ramach reklamy.
Bylem - bardzo wporzadku.faldzip - Nie 15 Maj, 2011