a po co? Janusz - Pon 18 Kwi, 2011 pragne dzisiaj wszystkich przeprosić za nieograniczana ilość głupoty zawartej w spamie który tutaj dziaj zamieszczę, na swoje usprawiedliwienie dodam ze siedzę w pracy, jestem chory, nic mi sie nie chce i mi sie przez to nudzi, ale nie mam siły sie za nic wziąc a moje lekarka na mnie krzywo patrzy jak do niej idę po l4 wiec dopoki nie zacznę umierać to nie idę w związku z czym będę jątrzył i nabijał bezsensowne posty bizon - Pon 18 Kwi, 2011 mam to samo
a na serio zaraz musze sie urwac z roboty i zawiezc zaciski do rozebrania, bo sam nie dalem rady.EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011 dziś odwiedziłem znajomego zobaczyć w jaki sposób i o ile ściszyli mu wydech w sporcie.
stoimy gadamy...
patrze a tu jakieś rysy na drzwiach prawych oraz listwie plastikowej...
żal mam do choyya który to zrobił..
po 3 latach jeżdżenia po wawie, i co gorsza okolicach moim wynalazkiem, mówię: nie warto kupować nowego auta, olać wygląd, liczy się performance. Barejka - Pon 18 Kwi, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
olać wygląd, liczy się performance.
+10000000000000WuRC - Pon 18 Kwi, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
patrze a tu jakieś rysy na drzwiach prawych oraz listwie plastikowej...
Ja od piątku jeżdżę z czymś takim:
Sprawca - rocznik '38, Łada Samara Oczywiście póki co się nie poczuwa...EmerytRs2 - Pon 18 Kwi, 2011
a tak kiedys dbałem nowe listwy nadkola plyta pod silnik z ASO Jakarti - Wto 19 Kwi, 2011
WuRC napisał/a:
Sprawca - rocznik '38, Łada Samara Oczywiście póki co się nie poczuwa...
jak to?
spytaj Dzika jak sie zalatwia obtarcia parkingowe.
tylko, ze teraz to juz chyba odjechales z miejsca mi - Wto 19 Kwi, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
olać wygląd, liczy się performance.
sranie w banie. I performance, i wygląd, Sienę da się teraz całkiem tanio kupić.Yarko - Wto 19 Kwi, 2011 mleko do kawy się skończyło Michał - Wto 19 Kwi, 2011 hehehe, u nas w pracy ciągle ten sam problem