+1
Ja też polecam M - Śro 06 Lut, 2013 Dobre wieści
Dla nieznających mandaryńskiego - będzie nowy film od Monthy Pythona
http://www.forbes.com/sit...much-rejoicing/Kenet - Sob 09 Lut, 2013 Oglądałem wczoraj "Movie 43" - czegoś tak głupiego nie spodziewałem się w kinie obejrzeć. Oczywiście jest to w założeniu komedia, ale śmieszne sceny przeplatają się ze scenami żenująco głupimi - zadajesz sobie pytanie czy to się dzieje naprawdę. Nie wiem jakie było przesłanie i cel realizacji tego filmu, ale dla mnie to będzie chyba najbardziej popieprzony film ever. Aczkolwiek pośmiać też się można, co kto lubi. Ja nie czuję potrzeby oglądania go ponownie.anjas - Sob 09 Lut, 2013
Kenet napisał/a:
Oglądałem wczoraj "Movie 43" - czegoś tak głupiego nie spodziewałem się w kinie obejrzeć. Oczywiście jest to w założeniu komedia, ale śmieszne sceny przeplatają się ze scenami żenująco głupimi - zadajesz sobie pytanie czy to się dzieje naprawdę. Nie wiem jakie było przesłanie i cel realizacji tego filmu, ale dla mnie to będzie chyba najbardziej popieprzony film ever. Aczkolwiek pośmiać też się można, co kto lubi. Ja nie czuję potrzeby oglądania go ponownie.
dobra, bez owijania w bawełnę: poruchałeś?Jakarti - Sob 09 Lut, 2013 a ja wczoraj ogladalem operacje Argo. POLECAM Michał - Sob 09 Lut, 2013
Kenet napisał/a:
Oglądałem wczoraj "Movie 43" - czegoś tak głupiego nie spodziewałem się w kinie obejrzeć. Oczywiście jest to w założeniu komedia, ale śmieszne sceny przeplatają się ze scenami żenująco głupimi - zadajesz sobie pytanie czy to się dzieje naprawdę. Nie wiem jakie było przesłanie i cel realizacji tego filmu, ale dla mnie to będzie chyba najbardziej popieprzony film ever. Aczkolwiek pośmiać też się można, co kto lubi. Ja nie czuję potrzeby oglądania go ponownie.
kenecior, nie piardol tylko drybluj ku.ta.sem
Kenet - Sob 09 Lut, 2013 No dobra, chciałem zachować poprawność polityczną film jest przech*jem
Jeśli partnerka jest dewiantką to i poruchać nie będzie problemem
Moja była normalna, więc dziś idziemy do kulturalnego lokalu z alkoholem Kenet - Sob 09 Lut, 2013 Majk brakowało Ciebie w tej scenie z mudżinami, byłby oscar. Anonymous - Sob 09 Lut, 2013 Obejrzałem sobie Niezniszczalnych 2... trup ściele się gęsto niczym eksperckie porady na HH.org
Genialny dokument, słusznie nagrodzony oskarem 2012, aktualnie można obejrzeć na Canal +WuRC - Nie 10 Lut, 2013 A ja polecam "Sugar Man", czyli ten dokument który ostatnio polecał Martin Wygnaniec M - Pon 11 Lut, 2013 House of Cards
Gorąco polecam ten serial zrobiony przez netflixa i dostępny tylko w necie, niema go w żadnej TV
Obejrzałem jeden odcinek i jestem zajarany, to nie jest serial w stylu lostów, prisonika czy innego rozciągnietego na kilometr gówna. Nie piszę dokładnie o co chodzi bo nie chcę spojlerować.
Głowna rola - Kevin Spacey.
Do wczoraj napisy były tylko do pierwszego odcinka, ale zaraz powinny być dalsze.
Michał - Pon 11 Lut, 2013 wlansie szukałem jakiegoś fajnego serialu
kobznij linka na ware bo ci łeb rozwaleM - Pon 11 Lut, 2013 http://lmgtfy.com/?q=thep...use+of+cards+01Michał - Pon 11 Lut, 2013 aaaa, po prostu