Maćku, przejeżdżałem obok Ciebie i nie mogłem się powstrzymać
ale wiesz ze teraz nie bedziesz mogl miec dzieci?
kubas - Sob 02 Sty, 2010 heheheh fajne Mick - Sob 02 Sty, 2010
eM napisał/a:
ale wiesz ze teraz nie bedziesz mogl miec dzieci?
yyyyyyy... nie
przynajmniej moje jajka mają się bardzo dobrze i nic nie wskazuje na to, że będą miały z czymś problem
pisałem z błędem, żebyś pomyślał że to Oskar Janusz - Sob 02 Sty, 2010 karwa, ile u was śniegu... a u nas ni hu hu martin.h - Sob 02 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
karwa, ile u was śniegu... a u nas ni hu hu
U nos na ślunsku też w pisdu śnigu, i cały czos sypie bizon - Sob 02 Sty, 2010 u nas tez na brak sniegu narzekac nie mozna wczoraj robilismy z toxicem mikrospota i testowalismy parking tesco do palenia laka Loko - Sob 02 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Janusz napisał/a:
karwa, ile u was śniegu... a u nas ni hu hu
U nos na ślunsku też w pisdu śnigu, i cały czos sypie
Zajebiście, mam nadzieje ze tychy na 10 będą bialutkie Niemy - Nie 03 Sty, 2010 właśnie wróciłem ze śnieżnego upalania, zwiedzałem ( przez boczne szyby ) nowy węzeł autostrad w Gliwicach równiutko zasypany puchem, zabawa przednia, węzeł tez robi wrażenie!
dostałem dwa srogie ostrzeżenia i do domu Janusz - Nie 03 Sty, 2010 potwierdzam u nas mocno sypie..... niestety jest duży ruch i cały czas rozjeżdżony śnieg Anonymous - Nie 03 Sty, 2010 Właśnie wrócilismy z upalania.Ja za kółkiem,syn na nartach,fajnie było,młody dawał rade nawet przy 1,2 zł
Bart - Nie 03 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
syn na nartach,fajnie było,młody dawał rade nawet przy 1,2 zł
karwa, grubo się bawicie! Bałbym się, że młodemu coś się stanie.Anonymous - Nie 03 Sty, 2010 troche sie bałem,ale młody ma 13 lat,jest mojego wzrostu i cały czas mnie poganiałBart - Nie 03 Sty, 2010 wdał się w tatusia Janusz - Nie 03 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
troche sie bałem,ale młody ma 13 lat,jest mojego wzrostu i cały czas mnie poganiał
chyba żartujesz..... ja jestem w szoku.... młody nie ma strachu...106 - Nie 03 Sty, 2010
rabarbar napisał/a:
młody ma 13 lat,jest mojego wzrostu i cały czas mnie poganiał
szkoda ze nie jest odrobine nizszym... mniejszy opor powietrza to moze i 1.4 zl by
poszedl