To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

106 - Pon 04 Sty, 2010

;D
Jaco - Pon 04 Sty, 2010

Fajny wywiad :D to szło na żywo czy miałeś chwile na przygotowanie?
Anonymous - Pon 04 Sty, 2010

Słynne katowickie saxo vts star trek i kierownik z 2,5 promilem :wall:
http://www.tvs.pl/informacje/20000/

Bart - Pon 04 Sty, 2010

jeden z komentarzy:

Cytat:
Jechoł ze Sylwestra !!!

to wiele tłumaczy :]

znalazłem jeszcze takie foty:

Barejka - Pon 04 Sty, 2010

trzeba obejrzec allegro moze nie dlugo sie pojawi to felgi biore ;D
anjas - Wto 05 Sty, 2010

a takie ładne było to saxo... sam widziałem, jak żech był w Katowicach
PiTT - Wto 05 Sty, 2010

http://moto.onet.pl/15910...html?node=19005
a Wy jak robicie? ;D
jak jest potrzeba szybko odjechać to wiadomo że nie ma co grzać, ale ja pamiętam że zawsze jak trzymałem auto na dworzu zimą to odpalałem sobie żebym miał ciepełko w środku jak już skończę odśnieżać
do tego tekst o nadmiernej eksploatacji silnika jak się nagrzewa??? tego już nie czaję
a jak ruszę po 4 sek i stanę na światłach to co mam zgasić silnik bo się zużywa? :crazy:

M - Wto 05 Sty, 2010

Artykuł jest "świetny"
pP - Wto 05 Sty, 2010

PiTT napisał/a:
to odpalałem sobie żebym miał ciepełko w środku jak już skończę odśnieżać

nie miales disla nigdy. abys miał ciepło w środku musiałbym odsnieżyc jeszcze auto sonsiada, drugiego sonsiada, trzeciego sonsiada i pewnie jeszcze sonsiadka.. a i tak by tylko dmuchalo letnim powietrzem ;D

Bart - Wto 05 Sty, 2010

Ekologiczny bełkot.
Tak jak wmawianie kierowcom, że jeżdżenie na piątym/szóstym biegu 50km/h jest ok dla silnika.

Zawsze grzeję silnik przed ruszeniem.

Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010

bart napisał/a:

w piadżju? :>

mi - Wto 05 Sty, 2010

bart napisał/a:
Ekologiczny bełkot.
Tak jak wmawianie kierowcom, że jeżdżenie na piątym/szóstym biegu 50km/h jest ok dla silnika.

ja idę nieco pod prąd - na piątym (ni tym bardziej szóstym) biegu nie jeżdżę, silnik zawsze grzeję przed ruszeniem do tego stopnia, że mogę już nieco ssania ująć nawet przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby.

Bart - Wto 05 Sty, 2010

Maciusiowy napisał/a:
bart napisał/a:

w piadżju? :>

w każdym pojeździe spalinowym, którym mam okazję jeździć :]

PiTT - Wto 05 Sty, 2010

pP napisał/a:
PiTT napisał/a:
to odpalałem sobie żebym miał ciepełko w środku jak już skończę odśnieżać

nie miales disla nigdy. abys miał ciepło w środku musiałbym odsnieżyc jeszcze auto sonsiada, drugiego sonsiada, trzeciego sonsiada i pewnie jeszcze sonsiadka.. a i tak by tylko dmuchalo letnim powietrzem ;D

heheh, bena też się nie zagrzeje, ale zawsze odpalałem ogrzewanie szyby
do optymalnej temp. silnik i tak nagrzeje się dopiero po paru km, więc co komu szkodzi jak sobie popracuje na postoju jak się odśnieża?
widać że to kolejny "spec" który bierze za takie pierdoły kasę i musi się wykazać co jakiś czas
to są ludzie typu "wrzucam co drugi bieg, żeby nie nadwyrężać skrzyni biegów" a latem "mam na przednich lampach imitacje zapalonych świateł aby oszczędzić paliwo i żarówki"
xD

Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010

w ogóle porażka jakaś...w artykule pada stwierdzenie "poziomu umożliwiającego jazdę" - a to chyba nie równa się nagrzanemu silnikowi - proste pytanie, skoro po 5 sekundach silnik jest już rozgrzany/nagrzany, to dlaczego pałtek nie działa...ktoś to chyba połączył z czujnikiem temperatury w jakimś celu...kto takie artykuły publikuje?? :wall: