KonradMK - Wto 05 Sty, 2010 rejestruję się Niemy - Wto 05 Sty, 2010 masz bana na wejściu !
ale w sumie tam nie trzeba nic mówić PiTT - Wto 05 Sty, 2010 apeluję abyście zamienili się nickami Niemy - Wto 05 Sty, 2010 nie ma sensu, w sumie na jedno wychodzi KonradMK - Wto 05 Sty, 2010 kubas - Wto 05 Sty, 2010 Słyszeliście o polskiej cobrze ? Pewnie czytający regularnie classic auto tak. Dla mnie mistrz, to aluminiowe nadwozie kopie po jajcach.
http://www.youtube.com/wa...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=lhmKbniOgYQ
No i najfajniejsze że to polska produkcja wierna oryginałowi Barejka - Wto 05 Sty, 2010 kubas, wsio idzie do USA bo tam wszystko da sie zarejestrowac nie dawno robili to nie daleko mnie okolo 2 km teraz przeniesli sie troche dalej cala kostrukcja jest tak lipna ze strach tym jechac szybcjiej niz 100km/h saxorulez - Wto 05 Sty, 2010 kubas,
jak patrzę na te pasy to za głowę się łapie, nawet eni zainwestowali w coś z LUKE'a albo nawet OMP.
Jak widiałem Polskie repliki Caterhama 7 to też dramat, w środku jakeiś kontowniki i metalowe pręty.. dramat!kubas - Wto 05 Sty, 2010 Co do pasów to się zgadzam sam sposób ich mocowania jest dość kontrowersyjny jak dla mnie. Też podchodzę z lekkim dystansem do tych Polskich replik, ale wydaje mi się że ta wygląda na taką porządniejszą. Mi się marzy replika caterhama zrobiona na wzór r500.Bart - Wto 05 Sty, 2010
kubas napisał/a:
Słyszeliście o polskiej cobrze ?Dla mnie mistrz, to aluminiowe nadwozie kopie po jajcach.
No i najfajniejsze że to polska produkcja wierna oryginałowi
kubas napisał/a:
Też podchodzę z lekkim dystansem do tych Polskich replik.
kubas - Wto 05 Sty, 2010 tych miałem na myśli tych które widziałem do tej pory, ta przynajmniej na zdjęciach wygląda na dopracowaną... nic ci nie umknie ojcze bartoszu strick - Wto 05 Sty, 2010 Podobno jedne z lepiej wykonanych replik Cobry były robione w mielcu.Maciusiowy - Wto 05 Sty, 2010
strick napisał/a:
Podobno jedne z lepiej wykonanych replik Cobry były robione w mielcu.
podobno? Misiek_lbn - Wto 05 Sty, 2010 pewnie było już gdzieś, bo dopiero pojawiam się tu M - Wto 05 Sty, 2010 hahahahhhaha
ze tez komus sie chcialo i ten gazprom na koncu