Niech się GeKo wypowie jaką taksą wracaliśmy z wigilyji
Kuarwa, Nexia high performance. Czułem sie jak w topowej Agrupie, Łożyska huczały jak dobra kłowa skrzynia. Przeguby i półosie mega waliły, do tego niesynchronizowana skrzynia, która zgrzytała przy zmianach na poziomie 2tys. Koła wyważarki to chyba też nie widziały. A najlepszy był Strick który negocjował przez 5min zanim ruszyliśmy o 5zł.Barejka - Śro 06 Sty, 2010 ciekawy film moze byc na faktach podobno
Misiek_lbn - Śro 06 Sty, 2010 pewnie ktoś z forum zna tą historię, więc może wie jak to się skończyło
teraz widzę foto porszawki pod tramwajem, policja się dowiedziała kim był uciekinier Janusz - Śro 06 Sty, 2010
Cytat:
pewnie ktoś z forum zna tą historię, więc może wie jak to się skończyło
teraz widzę foto porszawki pod tramwajem, policja się dowiedziała kim był uciekinier
jak się rozbił pod tym tramwajem to im zwiał, wmieszał się w tłum... co było dalej nie wiem....fydi - Śro 06 Sty, 2010 było kurwa!KonradMK - Śro 06 Sty, 2010 tego nie było
http://www.hanter.pl/articles/556
ja pierdoleM - Śro 06 Sty, 2010 Powinni sobie tatuować mózgi, jedno wbicie igły i po problemie.Bart - Śro 06 Sty, 2010 kurde, jakby na ulicy spotkał typa z całymi czarnymi oczami to bym się posrał Janusz - Śro 06 Sty, 2010
bart napisał/a:
kurde, jakby na ulicy spotkał typa z całymi czarnymi oczami to bym się posrał