saxorulez - Śro 06 Sty, 2010 Wołoska/Domaniewska 3 minuty temu. Chyba nie wychodzę do domu bo nie warto..
PiTT - Śro 06 Sty, 2010 gdzie to w Indiach?
o jayebe ale kocioł, a ja zaraz tam muszę jechaćJakarti - Śro 06 Sty, 2010 niezly lol...
dobrze, ze mam blisko do domu..kubas - Śro 06 Sty, 2010 warszafka saxorulez - Śro 06 Sty, 2010 jest dramat, ludzie z samochodów wysiadają Anonymous - Śro 06 Sty, 2010 mam nadzieje,ze do 20 się rozluźni Anonymous - Śro 06 Sty, 2010 zwirki i 17 stycznia podobno to samo .... M - Śro 06 Sty, 2010 a tak bylo pieknie bez nich przez ostatnie dwa tygodnie...ps - Śro 06 Sty, 2010
eM napisał/a:
a tak bylo pieknie bez nich przez ostatnie dwa tygodnie...
hehek-mart - Śro 06 Sty, 2010
Cytat:
a tak bylo pieknie bez nich przez ostatnie dwa tygodnie...
I niech mi ktoś Powie coś o HiV w afryce to zajebie , Skoro juz takie dzieci ucza sie (niewiem jak to okreslic) Tego typu zachowań ? . To co robia starsze osoby
No kufa ChoreBart - Śro 06 Sty, 2010 po pierwsze było
po drugie - co to ma wspólnego z hiv?
po trzecie - co to ma wspólnego z afryką?Anonymous - Śro 06 Sty, 2010
bart napisał/a:
po pierwsze było
Nie Widział Ja
bart napisał/a:
po drugie - co to ma wspólnego z hiv?
Ja się pytam gdzie byli rodzice ? A tak na serio to skoro w tym wieku dzieci uczą sie tego typu zachowań , to kto im w późniejszych latach , wciśnie do głowy antykoncepcje ? a jak wiadomo antykoncepcja zmniejsza stopień zachorowań na choroby przenoszoną drogą płciową , jako przykład podałem HIV
Cytat:
po trzecie - co to ma wspólnego z afryką?
Ich przodkowie pochodzą z afryki ? ( nie wiem z jakiego państwa pochodzi Videło )Bart - Śro 06 Sty, 2010 idź już spaćk-mart - Śro 06 Sty, 2010
grifin010 napisał/a:
a jak wiadomo antykoncepcja zmniejsza stopień zachorowań na choroby przenoszoną drogą płciową