Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007 ja go widzę po raz pierwszy, ale podoba mi się... Abarth... ciekawe ciekawe... michool_vt - Wto 27 Lut, 2007 evo flammer
http://www.youtube.com/watch?v=VgtpWOHimto
evo puszcza ogien z rury.... (ogien, nie marchwy)
po co to takie?? jakis gadget tjuningowy??Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 qbus - Śro 28 Lut, 2007 hmm... jest tu ktos kto mial kiedys lub znal kogos kto by mial ax'a? wersje gt?gti?sport? kurcze powaznie zastanawiam sie nad takim autem, mozna je kupic za smieszne pieniadze, potencjal jako taki ma, mysle ze do nauki i upalania bylo by calkiem ok, wie ktos jak z dostepnoscia czesci? awaryjnoscia? jak takie cudo w ogole sie prowadzi? pomozcie, dajcie jakies namiarsy jak macie czy tez napiszcie co wiecie.Anonymous - Śro 28 Lut, 2007 Ja miałem AX GT na wtrysku -75KM ,a kumpel miał na gaźniku i dwóch przepustnicach -85KM.Jeśli chodzi o awaryjność to jest typowa dla saxo/106 tzn leci belka i w silniku na wtrysku silniczek krokowy.Zawias i hamulce nie nadają się do niczego,więc na pierwszy ogień przynajmniej seria z vts/s16.Anonymous - Nie 04 Mar, 2007 w shoutboxie powazne rozmowy a tutaj zagladaja tylko ci co im sie nudzi... jesli komus sie bardzo nudzi to prosze o pinga tutaj bo w samotnosci obszedlem sobie male swieto: http://forum.hothatch.org...p?p=43557#43557Anonymous - Pon 05 Mar, 2007 Dzieki za fajny spocik ludziska
fajnie bylo was wkoncu zobaczyc i pogadac zaraz moja dziewczynka powinna sie zalogowac Peter - Pon 05 Mar, 2007 ja tez dziekuje fajnie bylo jak na przystanku czekalismy na jakiegos przewodnika takie 2 zagubione owieczki M - Pon 05 Mar, 2007 Hehehe i zjawił się przewodnikKonradMK - Wto 06 Mar, 2007 uhh przykro mi że nie dotarłem ale miałem w domu burzę i musiałem wprowadzić stan wojenny Anonymous - Wto 06 Mar, 2007 echh ja musze porobic przy swoim bo nie daje rady
skrzynia, sprzeglo, wymienic czujnik pierwszego cylindra bo mi sie dusi samochod podczs jazdy Anonymous - Wto 06 Mar, 2007 no to naprawiaj:Dstrick - Wto 06 Mar, 2007 Zamiast zachęcić to pogania
Powiedziała byś ma naprawiać, bo jak nie to nie bedzie... Anonymous - Wto 06 Mar, 2007 no no " nie bedzie zagladania pod maske" :PAnonymous - Wto 06 Mar, 2007 Enderku kochany, zachęcam Cię do naprawienia, bo jak nie to.... nie bedzie... a bedzie....KOP:)
[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 ]
czy tos juz ma zdjecia z wczoraj <lol>