To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Misiek_lbn - Nie 25 Lut, 2007

ja go widzę po raz pierwszy, ale podoba mi się... Abarth... ciekawe ciekawe... :D
michool_vt - Wto 27 Lut, 2007

evo flammer
http://www.youtube.com/watch?v=VgtpWOHimto

evo puszcza ogien z rury.... (ogien, nie marchwy)
po co to takie?? jakis gadget tjuningowy??

Anonymous - Śro 28 Lut, 2007

qbus - Śro 28 Lut, 2007

hmm... jest tu ktos kto mial kiedys lub znal kogos kto by mial ax'a? wersje gt?gti?sport? kurcze powaznie zastanawiam sie nad takim autem, mozna je kupic za smieszne pieniadze, potencjal jako taki ma, mysle ze do nauki i upalania bylo by calkiem ok, wie ktos jak z dostepnoscia czesci? awaryjnoscia? jak takie cudo w ogole sie prowadzi? pomozcie, dajcie jakies namiarsy jak macie czy tez napiszcie co wiecie.
Anonymous - Śro 28 Lut, 2007

Ja miałem AX GT na wtrysku -75KM ,a kumpel miał na gaźniku i dwóch przepustnicach -85KM.Jeśli chodzi o awaryjność to jest typowa dla saxo/106 tzn leci belka i w silniku na wtrysku silniczek krokowy.Zawias i hamulce nie nadają się do niczego,więc na pierwszy ogień przynajmniej seria z vts/s16.
Anonymous - Nie 04 Mar, 2007

w shoutboxie powazne rozmowy a tutaj zagladaja tylko ci co im sie nudzi... ;) jesli komus sie bardzo nudzi to prosze o pinga tutaj bo w samotnosci obszedlem sobie male swieto: http://forum.hothatch.org...p?p=43557#43557
Anonymous - Pon 05 Mar, 2007

Dzieki za fajny spocik ludziska :)
fajnie bylo was wkoncu zobaczyc i pogadac :) zaraz moja dziewczynka powinna sie zalogowac :D

Peter - Pon 05 Mar, 2007

ja tez dziekuje :) fajnie bylo jak na przystanku czekalismy na jakiegos przewodnika :D takie 2 zagubione owieczki :D
M - Pon 05 Mar, 2007

Hehehe i zjawił się przewodnik
KonradMK - Wto 06 Mar, 2007

uhh przykro mi że nie dotarłem ale miałem w domu burzę i musiałem wprowadzić stan wojenny :D
Anonymous - Wto 06 Mar, 2007

echh ja musze porobic przy swoim bo nie daje rady :/
skrzynia, sprzeglo, wymienic czujnik pierwszego cylindra bo mi sie dusi samochod podczs jazdy :/

no to naprawiaj:D
strick - Wto 06 Mar, 2007

Zamiast zachęcić to pogania :P
Powiedziała byś ma naprawiać, bo jak nie to nie bedzie... :D

no no " nie bedzie zagladania pod maske" :P :P

Enderku kochany, zachęcam Cię do naprawienia, bo jak nie to.... nie bedzie... a bedzie....KOP:)

[ Dodano: Wto 06 Mar, 2007 ]
czy tos juz ma zdjecia z wczoraj <lol>