sorry, ale to jest kwas ... płacić za fury
nigdy tak nie było kuba ... rozumiem opłata za serwer do MP ale nie za fury.
ej..
ale kamilowi chyba chodzilo o to, ze trzeba wydawac "kase - kredyty" zarobiona w wyscigach i po prostu nie dostajesz fur w nagrode za wejscie na wyzszy poziom kierowcy
chyba nie chodzilo to , ze musi placic realna kase Jakarti - Wto 01 Gru, 2009
Macius,
tzn, ze takie konsole lepiej ogarniaja grafike niz jakies tam wyczesane pc'ty i ich karty graficzne??
chodzi o idee, usaf wybrał konsolę + linuksa zamiast drogie rozwiązanie klastrowe od "wiodących" producentów. Amerykanie jacy są tacy są ale wiadomo ze wybieraja w wiekszosci najsensowniejsze i najbardziej praktyczne technologie.Kamilbike - Wto 01 Gru, 2009 Dokladnie chodzi o to ze na 50 poziomie sie skonczylo i nie wchodzi wyzej. Normalne ze przeciez trzeba wydawac kredyty na fure o to nie marudze, marudze o koniec punktowego wzrostu poziomu kierowcy Jakarti - Śro 02 Gru, 2009 heheh mam chyba teraz 31 lvl.
jestem w polowie 3 sezonu - R3
dobre furaczi sie juz dostaje w tym momencie Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009 a ja mam problem w GT5 Prologue z Suzuką na której F40 trzeba zająć miejsce w pierwszej 3ce w jedno okrążenie Jakarti - Śro 02 Gru, 2009 marny driver Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009
Jakarti napisał/a:
marny driver
też tak uważam Nie mogę się doczekać wieczornego grania u mnie KonradMK - Czw 03 Gru, 2009 Kto by się podjął zespawania czegoś takiego z fotelem kubłowym? jakie koszty (nie licząc kiery i pedałów)?
PiTT - Czw 03 Gru, 2009 na allegro masz takie stelażeKonradMK - Czw 03 Gru, 2009 widziałem stelaż do kiery i pedałów ale bez fotela. Chodzi mi o to że przynoszę fotel do chłopaków z 08PSS a oni mi spawają całość tak żeby była możliwość regulacji odległości fotela od kiery i wysokości kieryPiTT - Czw 03 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
widziałem stelaż do kiery i pedałów ale bez fotela. Chodzi mi o to że przynoszę fotel do chłopaków z 08PSS a oni mi spawają całość tak żeby była możliwość regulacji odległości fotela od kiery i wysokości kiery
a nie prosciej fotel na sztywno i jedynie regulowana odległość kierownicy i pedałów?
dokręcisz do tego 4 koła i wstawisz silnik od kosiarki, będzie fura Michał - Czw 03 Gru, 2009 ziom, coś takiego sobie sam zrobisz w jeden dzień.
a ile wrażeń przy tym od razu.