To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Marek23 - Nie 07 Paź, 2012

reanult się wczoraj po 30 min samo naprawiło. Nie pytajcie mnie o co chodzi, bo sam nie wiem.

A jak Ci szło czasowo przed awaria?
cebeer - Nie 07 Paź, 2012

awaria wynikła z składania samochodu przed samym rajdem. W czwartek wpadła dopiero skrzynia krótka ze szperą i podczas składania zabrakło czasu na dokładne poskładanie i przeglądnięcie tego. Jak się w czwartek przejechałem to bardziej jarałem się skrzynią i szperą jak myślałem czy wybieranie biegów na wysokich obrotach i dziurawej nawierzchni jest precyzyjne. Tak że u nie od początku do końca słabizna wywołana niewjeżdżeniem w skrzynie, i nieprecyzyjną zmianą biegów.

Kumam, to słabo. W K5 chociaż jesteś 1 w całym cyklu?
Jedyne czym sie jaram to,że w 2 miejscach widziałem Adriana na drugiej pętli i w obu szedł 3ką, ja tam miałem 4ke :rotfl: Ale skończyło sie jak skończyło :rotfl:

GeKo - Nie 07 Paź, 2012

Swoją drogą to ta Honda 3 tytuł wyjeździła :D . 3 różnych driverów każdy szybki :)
cebeer - Nie 07 Paź, 2012

z tego co policzyliśmy to przegralem 1 w klasie o 0,8 s a tutaj dostałem znowu karę za szykanę, ale moja jazda była kiepska na maxa więc Adrianowi się należy w 100% . Wczoraj był bardzo szybki
Wrobel - Nie 07 Paź, 2012

Mick napisał/a:
Czy są gdzieś wyniki z Gliwickiego?

http://rajd.msg-rally.pl/...iki-po-3-petli/
:)

Mick - Nie 07 Paź, 2012

no Młody GRATULACJE!! 12 w generalce wliczając gości!!
martin.h - Nie 07 Paź, 2012

Marek się załapał :)

Mick napisał/a:
no Młody GRATULACJE!!

a dziekuje :]
troche zaluje ze nie udało mi sie wbić w 10 no ale to juz trudno, generalnie jestem Mega zadowolony z calego rajdu. Poza jednym cofankiem ktore sobie zrobiłem na własne zyczenie raczej bez glupich błedów. Duzo sie nauczylem podczas tego wyjazdu i wiem ze jeszcze wiecej nauki przedemna... :jupi:

coś takiego udało mi sie nagrac... na os1 zapomnialem właczyc, a po 2 sie rozładowała kamera... i miejsce troche lipa :lol2:

GeKo - Pon 08 Paź, 2012

Młody lustero się wyciąga do góry :D
Marek23 - Pon 08 Paź, 2012

Widziałem młodego na 2 petli, szybko jechał :]
Wrobel - Pon 08 Paź, 2012

GeKo napisał/a:
Młody lustero się wyciąga do góry :D

a dziekuje :] skorzystam... i z tego ze qbus mi po rajdzie oznajmił ze posiadamy pilota do kamery tez skorzystam moze bateria dłuzej wytrzyma :lol2:

Marek23 napisał/a:
Widziałem młodego na 2 petli, szybko jechał :]

w ktorym miejscu byles? :>
Marek23, w ogole to gdzie ty poszedles? L90 za budynkiem?

Marek23 - Wto 09 Paź, 2012

Tak za budynkiem, troche se za póxno hamowałem. Gratki, ale wiesz,że pamiętam o testdrivie 106 :DD