Marek23 - Nie 07 Paź, 2012 reanult się wczoraj po 30 min samo naprawiło. Nie pytajcie mnie o co chodzi, bo sam nie wiem.Marek23 - Nie 07 Paź, 2012 A jak Ci szło czasowo przed awaria?cebeer - Nie 07 Paź, 2012 awaria wynikła z składania samochodu przed samym rajdem. W czwartek wpadła dopiero skrzynia krótka ze szperą i podczas składania zabrakło czasu na dokładne poskładanie i przeglądnięcie tego. Jak się w czwartek przejechałem to bardziej jarałem się skrzynią i szperą jak myślałem czy wybieranie biegów na wysokich obrotach i dziurawej nawierzchni jest precyzyjne. Tak że u nie od początku do końca słabizna wywołana niewjeżdżeniem w skrzynie, i nieprecyzyjną zmianą biegów.Marek23 - Nie 07 Paź, 2012 Kumam, to słabo. W K5 chociaż jesteś 1 w całym cyklu?
Jedyne czym sie jaram to,że w 2 miejscach widziałem Adriana na drugiej pętli i w obu szedł 3ką, ja tam miałem 4ke Ale skończyło sie jak skończyło GeKo - Nie 07 Paź, 2012 Swoją drogą to ta Honda 3 tytuł wyjeździła . 3 różnych driverów każdy szybki cebeer - Nie 07 Paź, 2012 z tego co policzyliśmy to przegralem 1 w klasie o 0,8 s a tutaj dostałem znowu karę za szykanę, ale moja jazda była kiepska na maxa więc Adrianowi się należy w 100% . Wczoraj był bardzo szybkiWrobel - Nie 07 Paź, 2012
a dziekuje
troche zaluje ze nie udało mi sie wbić w 10 no ale to juz trudno, generalnie jestem Mega zadowolony z calego rajdu. Poza jednym cofankiem ktore sobie zrobiłem na własne zyczenie raczej bez glupich błedów. Duzo sie nauczylem podczas tego wyjazdu i wiem ze jeszcze wiecej nauki przedemna...
coś takiego udało mi sie nagrac... na os1 zapomnialem właczyc, a po 2 sie rozładowała kamera... i miejsce troche lipa
Wrobel - Nie 07 Paź, 2012 GeKo - Pon 08 Paź, 2012 Młody lustero się wyciąga do góry Marek23 - Pon 08 Paź, 2012 Widziałem młodego na 2 petli, szybko jechał Wrobel - Pon 08 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Młody lustero się wyciąga do góry
a dziekuje skorzystam... i z tego ze qbus mi po rajdzie oznajmił ze posiadamy pilota do kamery tez skorzystam moze bateria dłuzej wytrzyma
Marek23 napisał/a:
Widziałem młodego na 2 petli, szybko jechał
w ktorym miejscu byles?
Marek23, w ogole to gdzie ty poszedles? L90 za budynkiem?Marek23 - Wto 09 Paź, 2012 Tak za budynkiem, troche se za póxno hamowałem. Gratki, ale wiesz,że pamiętam o testdrivie 106