Myślisz że Jarek mógłby mieć broń?was79 - Śro 20 Paź, 2010 nie pamietasz tej afery, ze któryś kaczor nosił mały pistolecik
EDIT:
http://fakty.interia.pl/f...4323?source=rssM - Śro 20 Paź, 2010 LOLwas79 - Śro 20 Paź, 2010 "dla mnie ciebie zabić, to jak splunąć". M - Śro 20 Paź, 2010 Ciekawe gdzie Ci dwaj politycy się tak ścieli.zefir - Śro 20 Paź, 2010 dzis bylem na pasazu schillera czyli tam gdzie byl mord
porazka kuwa, ludzia pala znicze, po czym zaczepiaja je osoby (stare pierdy) z poparciem na kandydata PiS na prezydenta miasta lodzi plus kazania o koncu swiata, nawet zostalem zaczepiony i dostalem biuletyn "Straznica" o tytule: "Czy Bog nas opuscil?"
oczywiscie Straz miejska nie moze interweniowac tak jakby chciala, poniewaz boja sie afery w stylu "gdzie jest krzyz" , popatrzylem sobie na ta szopke 20 min, fajnie milo, ale ja bym wyjębał ten festyn poparcia, bo panstwo prawa to to to nie jest.
hmmm co do Jarka i PiSu, PiS naprawde bylby sensowna opozycja, gdyz jest/bylo tam kilka sensownych osob, ale najpierw trzeba by Ziobre,Jarusia, macierewicza,kurskiego, Kempe wypieprzyc na ksiezyc, niech tam sie martwia.M - Śro 20 Paź, 2010 Strażnica to chyba Świadkowie Jehowy a nie "Katole"Jacek - Śro 20 Paź, 2010
zefir napisał/a:
dzis bylem na pasazu schillera czyli tam gdzie byl mord
popatrzylem sobie na ta szopke 20 min, fajnie milo, ale ja bym wyjębał ten festyn poparcia, bo panstwo prawa to to to nie jest.
myślałem że poszłeś na sushi lancz CHRZANEK - Śro 20 Paź, 2010 Polska zaczęła przypominać cyrk.