jedno mnie zastanawia, jak dokladny jest ten sprzet. Ja na tej jednej prostej zamknalem skyrznie w pugu a Miniac ma tam 155. Nie sadze zeby pug byl szybszy od Mini Drone - Pon 09 Maj, 2011
GPS jak widać ciut się gubił lecz czasy są raczej dobrze pokazywane.
Lap 9 = ja
Lap 10 = Miniac na resztkach slicków
Lap 11 = Rasta (tak nakur... że GPS totalnie zgłupiał )
Lap 21 = Yarko
a tutaj min i max prędkości z RaceChrono. W lesie jak widać się gubił ale dalej trochę lepiej. U Yarka niestety jakaś lipa wyszła przy 1 części trasy.
Ja
Szkoda że ja tego nie pożyczyłem. U mnie maks prędkość pod koniec prostej to 110km/h. Na liczniku Ktoś jadący prawie 170 pomyślałby że ja tam ćwiczę właśnie kopertę na kursie L Janusz - Pon 09 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
jedno mnie zastanawia, jak dokladny jest ten sprzet. Ja na tej jednej prostej zamknalem skyrznie w pugu a Miniac ma tam 155. Nie sadze zeby pug byl szybszy od Mini
jak to domykałeś skrzynie?? a ile na skrzyni polecisz??
ja tam miałem licznikowe chyba 165-170 a wiadomo ze zazwyczaj licznikowo prędkość jest zawyżonaBad-i - Pon 09 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Bad-i napisał/a:
jedno mnie zastanawia, jak dokladny jest ten sprzet. Ja na tej jednej prostej zamknalem skyrznie w pugu a Miniac ma tam 155. Nie sadze zeby pug byl szybszy od Mini
jak to domykałeś skrzynie?? a ile na skrzyni polecisz??
ja tam miałem licznikowe chyba 165-170 a wiadomo ze zazwyczaj licznikowo prędkość jest zawyżona
hmmm nigdy tego dokładnie nie sprawdziłem, ale jeżeli dobrze pamiętam to jakieś 175 km/h
Chyba ze Millers od Vlodka dodaje kilka zebow na głownym , albo olej wylewający sie na wydech dodał 50 KMAnonymous - Pon 09 Maj, 2011
pumfkp napisał/a:
Lap 11 = Rasta (tak nakur... że GPS totalnie zgłupiał )
wtedy właśnie siedziałem na prawym i starałem się keep-the-shit-together roj - Pon 09 Maj, 2011 na modlinie by się coś przydało zrobić, jest blisko i też chyba spoko (byłem z dwa lata temu zobaczyć classic auto i próba fajna, szybka, chyba ponad 4 km). Ktokolwiek się orientuje jak tam cenowo i ogólnie czy ktoś ogarnia zorganizowane imprezy takie jak niedzielny ułęż?Janusz - Pon 09 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
hmmm nigdy tego dokładnie nie sprawdziłem, ale jeżeli dobrze pamiętam to jakieś 175 km/h
kurcze badi, masz krótka skrzynie 170 koni i lekka budę... trudno żeby twój pug nie był szybszy od mini które ma wiecje koni ale tez więcej wazy i ma duuuzo dłuższa skrzynie...pum - Pon 09 Maj, 2011 prędkości są w miarę ok (mogą być minimalnie zaniżone typu 5 km/h) - patrząc po miejscach gdzie cisnąłem na odcince u mnie się wszystko zgadzaM - Pon 09 Maj, 2011 Licznikowe średnio -8% daje realną prędkość, do tego czas z takiego punkciku to też jest jakaś srednia pomiarowa i nie musi oznaczać "peaku"arssss - Pon 09 Maj, 2011
Uploaded with ImageShack.us Janusza slik Janusz - Pon 09 Maj, 2011
arssss napisał/a:
Janusza slik
kurde bardziej niebieskich nie było roj - Pon 09 Maj, 2011 wrzuć na imageshack bo w tym g.. fotosiku nie mogę też otworzyć nawet.
i jak masz więcej fotek tych opon to też wrzuć i daj linku tu albo mi na pw chociaż
tak naprawdę Janusz machnął taki czas bo ustawił sobie tak geometrie, że nawet obeznani nie mogli pojąć. Opony mu schodziły po trzech kółkach ale jakie wyniki czasowe M - Pon 09 Maj, 2011 Pum gdzie miałeś zamontowany odbiornik?arssss - Pon 09 Maj, 2011 Janusz, nie byłem zorganizowany i nie zauwazyłem,że aparat w jakiś dziwny tryb wszedl;p
roj, nie nie mam. Ale chyba Tomson jeszcze robil foto.