To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

pP - Pon 09 Maj, 2011

jak f1 xD
Bad-i - Pon 09 Maj, 2011

pumfkp napisał/a:
Tak na dobry początek:

http://www.gpsvisualizer.....75.80.218.html

GPS jak widać ciut się gubił lecz czasy są raczej dobrze pokazywane.

Lap 9 = ja
Lap 10 = Miniac na resztkach slicków
Lap 11 = Rasta (tak nakur... że GPS totalnie zgłupiał :rotfl: )
Lap 21 = Yarko

a tutaj min i max prędkości z RaceChrono. W lesie jak widać się gubił ale dalej trochę lepiej. U Yarka niestety jakaś lipa wyszła przy 1 części trasy.

Ja
Obrazek

Miniac
Obrazek

Rasta
Obrazek

Yarko
Obrazek

jedno mnie zastanawia, jak dokladny jest ten sprzet. Ja na tej jednej prostej zamknalem skyrznie w pugu a Miniac ma tam 155. Nie sadze zeby pug byl szybszy od Mini :>

Drone - Pon 09 Maj, 2011

pumfkp napisał/a:
Tak na dobry początek:

http://www.gpsvisualizer.....75.80.218.html

GPS jak widać ciut się gubił lecz czasy są raczej dobrze pokazywane.

Lap 9 = ja
Lap 10 = Miniac na resztkach slicków
Lap 11 = Rasta (tak nakur... że GPS totalnie zgłupiał :rotfl: )
Lap 21 = Yarko

a tutaj min i max prędkości z RaceChrono. W lesie jak widać się gubił ale dalej trochę lepiej. U Yarka niestety jakaś lipa wyszła przy 1 części trasy.

Ja

Szkoda że ja tego nie pożyczyłem. U mnie maks prędkość pod koniec prostej to 110km/h. Na liczniku :lol2: Ktoś jadący prawie 170 pomyślałby że ja tam ćwiczę właśnie kopertę na kursie L :>

Janusz - Pon 09 Maj, 2011

Bad-i napisał/a:
jedno mnie zastanawia, jak dokladny jest ten sprzet. Ja na tej jednej prostej zamknalem skyrznie w pugu a Miniac ma tam 155. Nie sadze zeby pug byl szybszy od Mini :>

jak to domykałeś skrzynie?? a ile na skrzyni polecisz??
ja tam miałem licznikowe chyba 165-170 a wiadomo ze zazwyczaj licznikowo prędkość jest zawyżona

Bad-i - Pon 09 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Bad-i napisał/a:

jak to domykałeś skrzynie?? a ile na skrzyni polecisz??
ja tam miałem licznikowe chyba 165-170 a wiadomo ze zazwyczaj licznikowo prędkość jest zawyżona

hmmm nigdy tego dokładnie nie sprawdziłem, ale jeżeli dobrze pamiętam to jakieś 175 km/h

Chyba ze Millers od Vlodka dodaje kilka zebow na głownym :D , albo olej wylewający sie na wydech dodał 50 KM

Anonymous - Pon 09 Maj, 2011

pumfkp napisał/a:
Lap 11 = Rasta (tak nakur... że GPS totalnie zgłupiał )

wtedy właśnie siedziałem na prawym i starałem się keep-the-shit-together :jupi:

roj - Pon 09 Maj, 2011

na modlinie by się coś przydało zrobić, jest blisko i też chyba spoko (byłem z dwa lata temu zobaczyć classic auto i próba fajna, szybka, chyba ponad 4 km). Ktokolwiek się orientuje jak tam cenowo i ogólnie czy ktoś ogarnia zorganizowane imprezy takie jak niedzielny ułęż?

Bad-i napisał/a:
hmmm nigdy tego dokładnie nie sprawdziłem, ale jeżeli dobrze pamiętam to jakieś 175 km/h

kurcze badi, masz krótka skrzynie 170 koni i lekka budę... trudno żeby twój pug nie był szybszy od mini które ma wiecje koni ale tez więcej wazy i ma duuuzo dłuższa skrzynie...

pum - Pon 09 Maj, 2011

prędkości są w miarę ok (mogą być minimalnie zaniżone typu 5 km/h) - patrząc po miejscach gdzie cisnąłem na odcince u mnie się wszystko zgadza
M - Pon 09 Maj, 2011

Licznikowe średnio -8% daje realną prędkość, do tego czas z takiego punkciku to też jest jakaś srednia pomiarowa i nie musi oznaczać "peaku"
arssss - Pon 09 Maj, 2011

Uploaded with ImageShack.us
Janusza slik :D

arssss napisał/a:
Janusza slik :D

kurde bardziej niebieskich nie było xD xD xD :rotfl:

roj - Pon 09 Maj, 2011

wrzuć na imageshack bo w tym g.. fotosiku nie mogę też otworzyć nawet.
i jak masz więcej fotek tych opon to też wrzuć i daj linku tu albo mi na pw chociaż :faja:

tak naprawdę Janusz machnął taki czas bo ustawił sobie tak geometrie, że nawet obeznani nie mogli pojąć. Opony mu schodziły po trzech kółkach ale jakie wyniki czasowe :jupi:

M - Pon 09 Maj, 2011

Pum gdzie miałeś zamontowany odbiornik?
arssss - Pon 09 Maj, 2011

Janusz, nie byłem zorganizowany i nie zauwazyłem,że aparat w jakiś dziwny tryb wszedl;p
roj, nie nie mam. Ale chyba Tomson jeszcze robil foto. :)