Rezam auto, wykładam gruby sos na zawiasy, uniballe, wahacze a taki przepałowiec miałby mi się wpasować w furę.
Podzielam zdanie w 100%
Kurde, no risk no fun... Wszędzie da się furexa uszkodzicAnonymous - Pon 22 Kwi, 2013 Blachy się wy[prostuje gorzej ze zdrowiem , a tam przyjął by ładnego strzałaKenet - Pon 22 Kwi, 2013 Równie dobrze można tam strzelić dacha, więc z uszkodzeniem auta to gadanie - na każdym upalaniu można uszkodzić. Ale w tej sytuacji to chyba jakiś świeak był, bo nie widziałem nigdy wcześniej żeby ktoś w Real'u tak na krechę poszedł w zakręt... Bad-i - Pon 22 Kwi, 2013
Czesio napisał/a:
Blachy się wy[prostuje gorzej ze zdrowiem , a tam przyjął by ładnego strzała
I tak przytomnie kolega tam odbil ( ten co uciekł Honda w prawo)Anonymous - Pon 22 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Czesio napisał/a:
Blachy się wy[prostuje gorzej ze zdrowiem , a tam przyjął by ładnego strzała
I tak przytomnie kolega tam odbil ( ten co uciekł Honda w prawo)
No po wyścigu zarówno on jak i pasażer zdawali relację sprawiają wrażenie trochę poruszonych zajściem i zadowolonych z odruchu bezwarunkowego (ucieczki na prawo).rasta - Pon 22 Kwi, 2013 Paczcie no rajdofcom wymięka pałka poziek - Pon 22 Kwi, 2013
Kenet napisał/a:
Równie dobrze można tam strzelić dacha, więc z uszkodzeniem auta to gadanie - na każdym upalaniu można uszkodzić.
Wiesz jak to się mówi. To będzie wtedy moje zielone i mój dach. Nikogo innego.rasta - Pon 22 Kwi, 2013 Takie sa wyścigi, a my je oglądamy właśnie dla takiej walki na torze i wypadków.Bad-i - Pon 22 Kwi, 2013
rasta napisał/a:
Paczcie no rajdofcom wymięka pałka
Którym???
My w tym czasie czekaliśmy na Was na Bemowie Dariano - Pon 22 Kwi, 2013
Bad-i napisał/a:
Dariano napisał/a:
poziek napisał/a:
Nigdy w czymś takim nie pojadę.
Rezam auto, wykładam gruby sos na zawiasy, uniballe, wahacze a taki przepałowiec miałby mi się wpasować w furę.
Podzielam zdanie w 100%
Kurde, no risk no fun... Wszędzie da się furexa uszkodzic
Ziom jednak wolę osobiście decydować o ryzyku jakie podejmuję siema - Pon 22 Kwi, 2013
Kenet napisał/a:
bo nie widziałem nigdy wcześniej żeby ktoś w Real'u tak na krechę poszedł w zakręt...
Ja widziałem. Tego Nisana, co mu z paszczy ogniem buchało Teraz to chyba była Honda, tak? Kenet - Pon 22 Kwi, 2013 Ale Baniak nie jechał jak wariat nissanem tylko trochę się palił i po prostu tego nie widział
Ja tam zawsze czuję dreszczyk emocji przed Real Race'em - ale o to w tym chodzi siema - Pon 22 Kwi, 2013 W moim lusterku wyglądało to inaczej Kenet - Pon 22 Kwi, 2013 Niepotrzebnie się rozpraszałeś patrzeniem w lusterko poziek - Pon 22 Kwi, 2013